مسقطی لبو

سلام.

ایشون مسقطی لبو هستن . یکی دیگه از فرآورده های لبو :)

اگه عاشق لبو هستین حتما درست کنین. در غیر این صورت اصلا درست نکنین :)

مواد لازم :

نشاسته : 2 ق غ (منظورم نشاسته گل هس , همونایی که تو همه سوپری ها پیدا میشه)

آب لبو : 2 پ

شکر : نصف پ

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

--- برای آب لبو: لبو رو خوب بشورین و بذارین به دل بپزه, وقتی لبو هاتون خوب پخت از اون آب باقی مونده می تونین به عنوان "آب لبو " استفاده کنین.

نشاسته با چند قاشق آب سرد حل می کنیم.

و بعد آب لبو و شکر رو بهش اضافه می کنیم و می ذاریم روی حرارت کم کم و مدام هم می زنیم.

---- هر دستوری که نشاسته داره , روی حرارت خیلی کم بذارین و مدام هم بزنین. من خدایی کم درد می گیرم انقد سرپام ولی خب در عوض دیگه اون دسرم به هیچ عنوان بوی نشاسته نمی ده!

هم می زنیم تا زمانی که غلیظ شه.

زیر حرارت رو خاموش می کنیم و کمی هم می زنیم تا از داغی بیوفته و بعد داخل قالب رو کمی ( خیلی کم ) چرب می کنیم و مسقطی رو داخلش می ریزیم.

من با نصف مواد درست کردم و همین اندازه رو بهم داد.

می ذاریم یخچال تا ببنده.

و بعد کناره ها رو از قالب جدا می کنیم و داخل ظرف بر عکس می کنیم.

به همین راحتی !

--- به نظرم بازم شیرینش زیاد بود !

نوش جونتون.

 

خوشمزه های مرتبط با لبو :

کیک لبو

حلوای لبو

فرنی لبو

پودر لبو

ماست و لبو

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form