آش ریحان

سلام.

یه آش خییییییییلی خوشمزه و خوش طعم!

 

مواد لازم :

عدس : نصف پ

لپه : نصف پ

بلغور گندم : یک چهارم پ

مخلوط تره و جعفری خورد شده : نیم کیلو

آب قلم یا آب مرغ : 1 پ

 پیاز داغ : 2 ق س

رب گوجه فرنگی : 1 ق س

ادویه کاری : نصف ق چ

نمک , فلفل و زردچوبه

گوجه فرنگی : 1-2 عدد

ریحان خرد شده : 300 گرم

رشته آش : 200 گرم

 سرکه انگور : یک چهارم پ 

 

 

طرز تهیه :

حبوبات رو چند ساعت قبل خیس می کنیم.

لپه و بلغور گندم رو با هم می ذاریم بپز. عدس هم جداگانه می ذاریم تا بپز.

وقتی حبوبات پخته شد , همه رو داخل یک قابلمه بزرگتر می ریزیم و تره و جعفری خورد شده و آب قلم رو اضافه می کنیم و اجازه می دیم 20 دقیقه بپز.

پیاز خرد شده رو تفت می دیم و زردچوبه , فلفل , ادویه کاری و رب رو اضافه می کنیم و سر تفت می دیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

گوجه فرنگی و ریحون خورد شده هم اضافه می کنیم.

وقتی همه ی مواد با هم پخت , رشته آش رو خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم و وقتی رشته آش کمی نرم شد , سرکه رو اضافه می کنیم و بعد از 5-10 دقیقه حرارت رو خاموش می کنیم.

--- این آش خیلی خوشمزه و آسونه و اگه بدون سرکه باشه که خییییلی خوشمزه تر میشه به نظر من!

امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form