دمی نخودسبز و زیره (هندوستان)

سلام.

بشتابید الان که فصل نخودسبز این غذای خوشمزه رو درست کنین. یه غذای هندی که خبری از تندی نیس! مقدار زیرشم اندازس. نه زیاد که بدت بیاد و نه کم که متوجه نشی!

مواد لازم :

برنج : 3 پ

نخود سبز : یک و نیم پ 

پیاز : 1 عدد

زیره : 1 ق م

نمک : کمی

 

طرز تهیه :

پیازو ریز می کنیم و تفت می دیم. زیره و نخود سبزو اضافه می کنیم و یه سر تفتی می دیم.

من اب ریختم روش تا نخود کمی پخته شه و بعد که دیدم تقریبا پخته شده , برنج به همراه نمک اضافه کردم و دمی کردم. ( یعنی گذاشتم اب برنج تموم شه و بعد زیرو رو کردم و حرارتو کم کردم و شعله پخش گذاشم و اجازه دادم تا دم بکشه.

نویسنده کتاب کفتن که نخود و برنجو با هم اضافه کنین. ولی من چون جنس برنجامو می دونم و از طرفی نخود سبزم می شناسم برای همین یه کوچولو گذاشتم نخود سبز پخته شد و بعد برنجو اضافه کردم.

این دمی رو می تونین همین طوری نوش جونتون کنین یا به همراه مرغ یا گوشت پخته شده.

در هر صورت غذای خوشمزه ایه.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form