چیکار کنم عدس هام موقع جوشیدن , وا نره؟!!!

سلام.

این سوالیه که تا چند وقت پیش خودم درگیرش بودم و الان به جواب رسیدم.

راستش عدس ها و ماش های من موقع پخت وا می رفت یعنی پوستش جدا میشد و له میشد و کلا شکلش زشت می شد تا اینکه این کار رو کردم :(البته روشم اختراعی نیس ها! از نت گیر آوردم)

وقتی عدس رو می ذاریم رو گاز , تا زمانی که به جوش بیاد , گاز رو زیاد کنین و در قابلمه رو نذارین و یه خورده توش نمک بریزین.

بعد از اینکه به جوش اومد , درشو بذارین و زیرش رو کم کنین.

با این کار دیگه عدس های خوشگلی دارین:)

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form