کاسه های نان غذایی

سلام.

از دیشب تا حالا دارم فک می کنم که اسم اینا رو چی بذارم؟!

خواستم بذارم "تارت" اما دیدم تارت هیچ گونه پفی نداره! گفتم نامردیه بیام الکی برای بالا بردن کلاس کاری خودم یه چیزی بگم و برم برای همین تصمیم گرفتم ساده ترین چیزی که به ذهنم رسید , صداشون کنم.

و هیچ کلمه ای بهتر از " کاسه های نان غذایی " به ذهنم نرسید!

کاسه های نونی هستن که میشه توشونو با هر غذایی پر کرد , مث کشک بادمجون , هلیم بادمجون , الویه و ... یکی هم مث من پیدا میشه و با کدو پرش می کنه :)

کاسه های غذایی کدو

برای مجالس ها هم که عااااااالی و چشم نواز!

اما طرز تهیه این نونای خوشگل !

قبل از مواد اینو بگم که این دستوری که من داشتم با آرد سفید بود و از طرفی من آرد سفید نداشتم. آرد نونوایی رو با چند قاشق آرد ذرت مخلوط کردم (3 پ آرد نونوایی+ 3 ق غ آرد ذرت ) و نتیجه خوبی گرفتم.

البته فک می کنم با آرد نونوایی تنها هم خوب بشه!

خمیر مایه : 1 ق م

شکر : 1 ق م

پکینگ پودر : 1 ق غ

ماست : 1 پ

روغن : نضف پ

تخم مرغ : 2 عدد

آرد : 5 پ

آب ولرم : نصف پ

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم و حدود 30 تا بهم داد.

خمیر مایه و شکر رو با نصف پ آب ولرم مخلوط کنین و سرشو بذارین تا 10 دقیقه یا یک ربع استراحت کنه.

تخم مرغ رو با چنگال می زنیم.

ماست  ررو بهش اضافه می کنیم.

روغن هم اضافه می کنیم.

حالا پکینگ پودر و خمیر مایه عمل اومده رو  بهش اضافه می کنیم.

 آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد. و خوب ورز می دیم .

روشو می پوشونیم و 1-2 ساعت می ذاریم استراحت کنه تا حجمش دو برابر شه.

بعد از اینکه خمیر مون ور اومد بازش می کنیم و قالب می زنیم و می ذاریم داخل قالبای کیک یزدی مون.

من قالب رو زیر خمیر گذاشتم و بادست سعی کردم خمیر رو فیکس قالب کنم و بعد اضافه ها رو جدا کردم.

داخل خمیر رو با چنگال چند تا سوراخ می ندازیم.

و می ذاریم داخل فر از قبل روشن بود با دمای 180 درجه دما.

 وقتی که پخت , می تونین خارج کنین از داخل فر. زودی آماده میشه فک کنم 10 الی 15 دقیقه طول می کشه.

و بعد از سرد شدن هم از قالب خارج می کنیم.

نکته!

--- خمیر تون سعی کنین معمولی پهن کنین و قالب بزنین نه زیاد نازک باشه و نه ضخیم.

--- زمان پخت هم بستگی به خودتون داره. اگه می خوان طلایی بشه بذارین بمونه تا طلایی بشه و اگه هم دوست ندارین اثری از طلایی بودن داشته باشه , با کمک خلال دندون چک کنین و قبل از طلایی بودن بر دارین.

خلال دندون رو داخل نون بزنین اگه بهش چیزی نچسبید یعنی آماده س!

--- قبلا هم کاسه نون فانتزی درست کرده بودم که برای حلوا استفاده کردم اما اونا خیلی خشکه و به درد غذا نمی خوره این خمیرش نرم و خوشمزه س.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form