پوست مرکبات شکری

سلام.

مامان من قدیما یه مربای خیلی خوشمزه درست می کردن به نام "مربای پوست پرتقال"!

حالا من هم اونو می گم هم پوست مرکبات شکری!

که می تونین برای عید یا شب چله استفاده کنین.

میوه هایی که می خورین مث پرتقال, پوستاشو جدا کنین و اون قسمت سفیدیشو کامل جدا کنین( چون اون قسمت سفید باعث تلخی میشه!)

حالا خیلی خوشگل و خوش سلیقه و به اندازه های مساوی ریز می کنین(مث من بی سلیقه نباشین ها!)

حالا کار سخته شروع میشه:

تو قابلمه ای به اندازه ای که روی پوست ها رو بپوشونه آب سرد می ریزین و پوست پرتقالا رو هم می ریزین توشو زیر شعله ی گاز رو روشن می کنین( شعله نه کم باشه نه زیاد)

وقتی جوشید می ریزین تو صافی و زیر شیر اب سرد!

بعد دوباره همون کارو 4-5 بار تکرار می کنیم.(یعنی همون جوشیدن و زیر شیر اب سرد)

بعد از 4-5 بار تکرار , این دفعه قابلمه رو با 2 پ آب و 2 پ شکر می ذاریم روی گاز.( اندازه اب و شکر یکسان)

وقتی موقع جوشش رسید پوست پرتقالا رو می ریزیم توش و زیرشو کم می کنیم.

آبشم که من شد ....

بله تا اینجای کار میشه مربای خوشمزه پوست پرتقال!

اما اگه قرار باشه پوست مرکبات شکری درست کنین, همینو می ریزیم تو صافی و وقتی آبش کشیده شده روش شکر می ریزیم. من 1-2 ق ریختم چون شکر خودش زیاد.

 

و این میشه پوست پرتقال شکری خوشمزه!

نوش جان

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form