حلوا هویج

سلام.

چند سال پیش می خواستم حلوا هویج درست کنم چون تعریفشو زیاد شنیده بودم تا اینکه یه روز از قضا رفتم خونه صاحب خونمون و دیدم بنده خدا برام حلوا هویج نذری کنار گذاشته بود. از خدا پنهون نیس , از شما چه پنهون که تصمیم گرفتم تا عمر دارم هیچ موقع حلوا هویج درست نکنم!!!! خداییش خیلی بدمزه بود!!

گذشت تا امروز...

از اونجایی که تصمیم گرفتم اگه خدا بخواد تمام حلواهایی که شنیدم و دیدم و درست کردم یا نکردم رو یه بار دیگه تو این دهه محرمی درست کنم ....

بنا بر تصمیمم چون هویج تو یخچالمون داشت چشمک می زد , اول کار از حلوا هویج شروع کردم و چون فک می کردم اصلا خورده نمیشه با نصف مواد درست کردم. 

درست کردم و دیدم خدایی عاااااااااالی شده! اصلا و ابدا قابل مقایسه با اون حلوای چند سال پیش نبود! نه که بگم من حلوا خوب درست کردم ها! نه والا! واقعا خوشمزه س اگه نکاتش رو رعایت کنی!

خیلی هم زود آماده میشه و نیاز به شربت نداره :)

این دو تا هویج هم برای پسری درست کردم:

پسر من خیلی خیلی بد غذاس . اینا رو براش درست کردم و در کمال تعجب دیدم خدارو شکر تقریــــــبا یکیشو خورده!

خب بریم سر اصل ماجرا!

مواد لازم :

هویج : نیم کیلو

آرد سفید : یک و نیم پ (حتما ارد سفید باشه همون آرد کیک و شیرینی)

شکر : 3 پ ( 3پ خییییییلی زیاد! شما حداکثر 2 پ بریزین)

گلاب : یک پ

روغن مایع: 1 پ

 زعفران : من نزدم! چون خوشرنگ بود:)

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

 هویج رو پوست می کنیم و تکه می کنیم و با آب کم می ذاریم بپزه. و بعد که خوب پخت , با شکر می ریزیم تو مخلوط کن و خوب خوب پوره ش می کنیم. نباید تکه ای (حتی یه ذره ریز) هم داخلش باشه. دوباره بعد از پوره کردن یه بررسی ای بکنین.

آرد سفید رو می ذاریم روی حرارت کم کم تا تا بوی خامیش بره.

--- حتما از آرد سفید استفاده کنین. من برای حلواهام همیشه از آرد نونوایی یا آرد گندم استفاده می کنم اما برای این حلوا باید از آرد سفید استفاده کنین! چون تو رنگش تاثیر می ذاره!

آرد رو هم می زنیم تا زمانی که احساس کنیم می خواد تغییر رنگ بده!

از منه مو سفید این تجربه رو داشته باشین که همیشه حلوایی خوشمزس که آردش با حرارت کم تفت خورده. اصلا آردی که زیاد تفت بخوره عین کاکائو تو دهن باز می شه. البته به شرطی که بقیه موارد هم رعایت بشه!

خلاصه آرد رو با حرارت کم کم تفت می دیم و وقتی خواست تغییر رنگ بده آرد رو الک می کنیم تا هیچ گلوله ای نباشه. می دونم هیچ گلوله ای نیس چون نزدیک نیم ساعت سر پا ایستادین و دارین مدام هم می زنین اما خب برای محکم کاریه!

 روغن مایع رو اضافه می کنیم به آرد الک شده و خوب روغن رو به خورد آرد می دیم.

مخلوط هویج و شکر و گلاب هم به تابه مون اضافه می کنیم و خیلی خوب و مدام هم می زنیم.

--- اگه حلواتون خوشرنگ بود نیازی به اضافه کردن زعفرون نیس وگرنه اضافه کنین! خدایی برای من که خیلی خوشرنگ بود تازه تو عکس بد افتاده!

خوب هم میزنیم تا زمانی که خودشو جمع کنه.

 بعد از اینکه خودشو جمع کرد باز هم هم می زنیم چون هنوز آب داره و موقع خوردن مث خمیر می مونه.

زمان این مرحله رو نمی دونم بسته به مقدار و شعله گاز و ... داره. مزه کنین متوجه می شین!

و بعد از آماده شدن هم نوش جون می کنین:

اما نکته ها! گفتم ولی دوباره می گم!

--- آرد حتما آرد سفید باشه.

--- میزان روغن این حلوا خییییییییلی اندازس! اصلا کم نکنین!

--- میزان شکرش خیییییلی زیاد! 3 پ رو بکنین یک و نیم پ! اگه دیگه خیلی اهل شیرینی هستین 2 پ بریزین ولی اصلا 3 پ نریزین چون اصلا قابل خوردن نیس!

--- من تمام مراحل رو با حرارت کم کار کردم و خیلی هم زدم.

--- اگه آردتون خب تفت بخوره دیگه حلواتون چسبنده نمیشه!

--- اگه خوب و زیاد هم بزنین حلواتون خمیر مانند نمیشه !

دیگه نکته ای یادم نمیاد. حتما درست کنین چون خیلی راحت و خوشمزس!

نوش جونتون.

التماس دعا

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form