شیرینی نارگیل و عسل

سلام.

یه شیرینی خیلی خوشمزه و آسون!

 

مواد لازم :

 کره : 125 گرم

پودر شکر : 110 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

پودر نارگیل : 2 ق س

عسل : 2 ق س

آرد : 225 گرم

بکینگ پودر : 1 ق چ

پودر نارگیل : 90 گرم

 

طرز تهیه :

کره , تخم مرغ , پودر شکر رو با هم در ظرف مناسبی می زنیم تامواد یکدست و روشن شه.

 --- مقدار شکر دستور زیاد! من 60 گرم ریختم و اندازه شیرینیش واقعا خوب بود!

 

دو قاشق پودر نارگیل و عسل رو اضافه می کنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

 

آرد و بکینگ پودر الک شده رو به مواد اضافه می کنیم و با لیسک یا قاشق مخلوط می کنیم تا مایه خمیری شکل بدست بیاد.

 

از مواد با قاشق مرباخوری بر می داریم و گلوله می کنیم و داخل پودر نارگیل فرو می کنیم و بعد روی سینی چرب شده با فاصله قرار می دیم.

--- می تونین کلشو داخل پودر نارگیل بغلطونین ولی زیر شیرینی خیلی زود می سوزه.

--- من معمولا شیرینی ها رو داخل قالب می چینم و قالب رو می ذارم داخل فر. اینطوری کف شیرینی نمی سوزه و شیرینی کاملا پخته میشه.

 

شیرینی ها رو داخل فر با 180 درجه دما به مدت 15 دقیقه می ذاریم.(زیاد به زمان شیرینی اعتماد نکنین! باید چک کنین , هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه اگه خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون و چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.)

--- شیرنی نباید تغییر رنگ بده !

 --- اگه مث من داخل قالب می ذارین یه خورده زمانش بیشتر میشه.

 

 اینم یه شیرینی خوشمزه و آسون!

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form