شیرینی انگشتی با شعریه

سلام.

یه شیرینی خییییییییلی خوشمزه و آسون! که به حلوا شَعریه هم معروفه.

این شیرینی خوشمزه رو با دستور شف طیبه عزیز درست کردم.

 

مواد لازم :

ورمیشل پاکستانی (شَعریه) : 100 گرم

شیر عسلی : 150 گرم

کره : 25 گرم

شکلات تخته ای : 100 گرم (خیلی کمتر استفاده میشه)

پودر پسته

 

طرز تهیه :

این شیرینی با یه نوع رشته های خیلی باریک درست می شه به اسم "شَعیریه " که به رشته پاکستانی هم معروفه و لوازم قنادی ها و بعضی از سوپرمارکت ها دارن.

 

رشته ها رو اول کاملا خرد می کنیم و داخل تابه با کره تفت می دیم. (حرارت متوسط)

--- زودی رنگش عوض میشه! مواظب باشین تا نسوزه!

--- هر چه رشته ها ریزتر بشن , شیرینی تون خیلی بهتر میشه.

وقتی رنگش طلایی شد, شیر عسلی رو اضافه می کنیم و یه دقیقه ای روی تابه همش می زنیم.

--- اگه زیادتر روی حرارت بمونه , شیرینی هاتون خیلی سفت میشه. (چیزی که دفعه اول برام اتفاق افتاد:(  

حالا قالب مونو چرب می کنیم و مواد رو داخل قالب می ریزیم و روشو صاف می کنیم. (قالب رو خوب چرب کنین تا به راحتی از قالب جدا شه)

قالب رو می ذاریم داخل یخچال و وقتی سفت شد , به صورت انگشتی برشش می زنیم.

می تونین به جای قالب و برش , به صورت گلوله ای در بیارین یا داخل قالب تک نفر بذارین و ... البته اون موقع دیگه شیرینی "انگشتی" نیس ! میشه شیرینی شَعریه یا حلوا شَعریه :)

اصلا شکلش مهم نیس! اصلا و ابدا! اینقد این شیرینی خوشمزس که هر شکل باشه , در عرض ثانیه ای خورده میشه  :)

 

بعد از برش , قسمتی از شیرینی رو داخل شکلات بن ماری شده می بریم و روشو پودر پسته می ریزیم.(بن ماری : شکلات تخته ای رو خورد می کنیم و داخل ظرفی می ریزیم و ظرف رو می ذاریم روی بخار کتری)

و بعد هم می ذاریم داخل یخچال که شکلات ببنده و بعد هم نوش جون!

این شیرینی یا حلوا شدیدا خوشمزس! حتما درست کنین.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form