کیک ترد با خامه و توت فرنگی

سلام.

یه کیک خیلی خوشمزه که بیشتر میشه گفت بیسکویت. البته بافتش از بیسکویت خیلی نرم تر و لطیف تر و البته خییییلی خوشمزه! :)

 مواد لازم :

آرد : 225 گرم

بکینگ پودر : یک ق چ

نمک : یک دوم ق چ

شکر : 50 گرم 

کره ی نرم شده : 50 گرم

شیر : 150 میلی لیتر

خامه ی فرم گرفته : 300 گرم

توت فرنگی : 450 گرم

 

طرز تهیه :

فر رو روشن می کنیم و روی 220 درجه می ذاریم تا گرم شه.

داخل کاسه , آرد , بکینگ پودر , نمک و شکر رو با هم مخلوط می کنیم.

کره ی نرم شده رو بهش اضافه می کنیم و با کمک چاقو (به حالت بریدن) با موادمون مخلوط می کنیم تا شبیه خرده نون دربیاد.

شیر رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد. خمیر رو ورز نمی دیم فقط با قاشق یا لیسک هم میزنیم! 

--- اگه احیانا خمیرتون به خاطر میزان شیرتون , شل شد, کمی آرد اضافه کنین. اما اگه کم کم شیر رو اضافه کنین این اتفاق پیش نمیاد.

 حالا خمیر به دست اومده رو به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندیم, بازش می کنیم به صورت دو تا دایره با قطر 20 سانتی متر.

من چون کاغذ روغنی نداشتم , داخل قالب چرب و آرد پاشی شده بازش کردم .

 یکی از دایره ها رو به چند قسمت مساوی تقسیم می کنیم و برش می دیم اما برش سطحی! یعنی قرار نیس خمیرمون از هم جدا شه!

 خب حالا قالب یا سینی فر رو می ذاریم داخل فر با همون 220 درجه دما به مدت 10 الی 15 دقیقه تا زمانی که روش طلایی بشه.

البته اگه مث من از قالب استفاده می کنین مدت زمانتون یه کوچولو بیشتر می شه. ولی حواستون باشه که کی روش طلایی میشه تا بردارین.

وقتی طلایی شد , از فر میاریم بیرون و اجازه می دیم تا سرد شه.

بعد از خنک شدن , یکی از دایره ها رو می ذاریم داخل ظرف مون و روشو خامه ی فرم گرفته می زنیم و با مقداری توت فرنگی برش خورده. (خامه رو با ماسوره شکوفه زدم)

لایه دیگه که برش سطحی زده بودیم رو , روش می ذاریم و خامه فرم گرفته و توت فرنگی های برش خورده رو روش می ذاریم.

--- من قبل از اینکه خامه بذارم , روی کیک رو پودر قند پاشیدم.

 

 اگه قرار درجا سرو بشه که هیچ! اما اگه قرار چند ساعتی طول بکشه حتما ژله نوشتاری (تزیین کیک تولد باژله نوشتاری) رقیق اماده کنین و روی توت فرنگی ها بزنین تا توت فرنگی ها سیاه نشه.

برای من اتفاقی پیش اومد و نشد زودتر بزنم, و مجبور شدم چند دست بزنم برای همین حالت شفاف نگرفته!

 

این کیک همونطور که گفتم تقریبا میشه گفت بیسکویت اما خیلی بافتش نرم و خوشمزس!

--- میزان شکر دستور رو نه کم کنین نه زیاد چون شکرش اندازس.

--- اندازه ی خامه و توت فرنگی رو من چشمی در نظر گرفتم.

 نوش جونتون.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form