کیک شکلاتی پنکیک(خیلی آسون)

سلام.

یه کیک خییییییلی خوشمزه و خییییییلی آسون!

نیاز به فر نداره و سه سوته آماده میشه و واقعا خوشمزس.

مواد لازم:

شیر : 350 میلی لیتر (۳۰۰ میلی لیتر = ۱و یک چهارم پیمانه )

شکر : 100 گرم

ارد : 175 گرم

روغن گیاهی : 4 و نیم ق غ ( من از روغن جامد معمولی استفاده کردم )

پکینگ پودر : 1 ق چ

پودر کاکائو : 25 گرم 

وانیل : 2 ق چ

نمک : یک چهارم ق چ

شکلات آب شده : هر چقد که دوست دارین برای تزیین

خامه فرم گرفته شده : مقداری ! می گم چقد در ادامه...

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

آرد و پکینگ پودر رو الک کنین.

شکر و کاکائو هم با هم مخلوط کنین تا کاکائو گلوله ای شکل نباشه.

حالا آرد , پکینگ پودر , شکر , کاکائو , وانیل و نمک رو داخل ظرفی می ریزیم و مخلوط می کنیم ( با قاشق یا لیسک)

روغن و شیر رو به مخلوط مون اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

برای اونایی که مث من پیمانه شون لیوان دسته داره باید بگم که اینجای کار میشه چشمی! آخه هر ۳۰۰ میلی لیتر = ۱و یک چهارم پیمانه اون 50 گرم اضافه رو یه جوری باید حساب کتاب کنین :) فقط زیاد نریزین ها!

 

خب حالا تابه نچسب مونو کمی روغن می مالیم و می ذاریم رو حرارت کم. 

بعد با ملاقه یا هر وسیله ای که راحت ترین , از مایه بر دارین و بریزین داخل تابه. 

--- اندازه هاتون باید یکسان باشه. من با ملاقه ریختم.

--- اگه اندازه پنکیک هاتون یکی نشد اشکال نداره! موقعی که سرد شد , با چاقو برش بدین و یه اندازه شون کنین. اصلا یه اندازه هم نشد اشکال نداره! اون که بزرگتر بذارین زیر :)

 چند دقیقه که رو حرارت بمونه بعد روی پنکیک تون حباب می زنه. چند ثانیه صبر کنین و به کمک کفگیر یا وسیله ای کفگیر مانند پنکیک تونو بر عکس کنین تا اون طرف دیگش هم آماده شه.

همینجا یه نکته ای رو بگم و اونم اینکه کلا دو طرف که آماده شه زیاد زمان نمیبره !! برای روش که حباب زد بر عکسش کنین برای طرف دوم هم شاید یک الی دو دقیقه بشه!!! شاید!!!!

و بعد می ذارین خوب سرد شه.

بعد از سرد شدن...

یا خامه خودتون درست کنین یا خامه فرم گرفته از قنادی بگیرین که از همه لحاظ به صرفه! و روی پنکیک تون حدود 2-3 ق م بزنین و بعد پنکیک بعدی رو بذارین روش و این کار رو تکرار کنین.

و آخر سر هم روش شکلات اب شده یا گاناش یا کرم موکا یا سس شکلات و یا هر چیز دیگه ای که دوست دارین بریزین.

من سس شکلات درست کردم و بعد دیدم خامه یه خورده اضافه اومد , اونم قاطی سسم کردم و در نهایت شد این :

اینم برش خوردش :

یعنی بهتون توصیه می کنم همین الان که این مطلب رو خوندین زودی دست به کار شین اگه موادشو دارین ! باور کنین اصلا زمانی نمی بره و خییییلی خیییییلی خوشمزس.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form