آرد برنج خانگی

سلام.

آرد برنج خونگی با بیرون خیلی فرق می کنه.  خونگی خیلی خوشمزه تر ! بیرون انگاری توش پر آرد سفید تا آرد برنج!

طرز تهیه:

برنج ایرانی رو خیس می کنیم و می ذاریم یه شب بمونه.(اگه نیمه باشه بهتر)

بعد می ریزیم تو آبکش تا آب نداشته باشه و بعد هم پهن می کنیم رو یه پارچه تمیز تا خوب خوب خشک شه.

بعد از اینکه کامل خشک شد می ریزیم داخل آسیاب و پودرش می کنیم.

به همین راحتی یه آرد برنج سالم و مقوی دارین!

حالا باهاش فرنی , حلوا و .. می تونین درست کنین و لذت ببرین.

 

Login Form