پودر زنجبیل خانگی

سلام.

اگه تا الان پودر زنجبیل حاضر اماده از بیرون می خریدین و استفاده می کردین , بهتون توصیه می کنم خودتون درست کنین. خیییییییییییییلی بهتر از بیرون.

اصلا تا درست نکنین متوجه نمیشین. رنگ و عطر زنجبیلی که خودتون درست کنین هزار برابر از بازاری ها بهتر. اصلا معلوم نیس بازاری ها توش چی می ریزن که رنگش به کدری می زنه و عطر درست درمونی نداره.

کار زیاد سختی هم نیس!

زنجبیل که الان فصلش هس رو تهیه کنین.

پوست شونو بگیرین و حلقه های باریک کنین.(پوستاشو بیرون نریزین! اگه دوست دارین خشک کنین و داخل چایی یا دم نوش هاتون بریزین.)

رو یه پارچه تمیز پهن کنین و بذارین تا خشک شه. ( برای من 3 روز طول کشید . من داخل خونه خشک کردم )

می تونین زیر بخاری هم بذارین تا زودتر خشک شه.

بعد از اینکه خشک شد , آسیاب کنین و بعد هم الک.

بریزین داخل شیشه که عطرشو از دست نده.

به همین راحتی پودر زنجبیل تازه و سالم دارین و البته خیلی خوش عطر.

من با همون 3 تایی که تو عکس می بینین درست کردم و همین مقدار رو داد که البته تو عکس مقدارش کمتر دیده می شه :)

یه رنگ خیلی خوش رنگی داره که متاسفانه با اینکه جناب شوهر جان زحمت عکاسی رو کشیدن با دوربین شون ! اما بازم خوب نیوفتاد!

حتما درست کنین.

Login Form