سلام.
دیگه کم کم ترشی هام داره می رسه خداروشکر :)
معرفی می کنم , ایشون ترشی لیته هستن ! یه ترشی خیلی خوشمزه ! اوووم ! به به!
مواد لازم :
بادمجان : 3 کیلو
هویج : 1 کیلو
گل کلم : نیم کیلو
گوجه فرنگی : 1 کیلو
فلفل دلمه ای : 2 عدد
فلفل سبز تند : 3 عدد
سیر : 2 بوته
سرکه : 2 لیوان
سبزی معطر ( شوید , مرزه , برگ کرفس ) : نیم کیلو
نمک و زردچوبه : کمی
طرز تهیه :
من با یک سوم مواد درست کردم.
اول این عکس هنری رو داشته باشین :)
همه مواد رو می شوریم و می ذاریم کاملا خشک خشک شن. سبزی هم بشورین تمیز و بذارین کاملا خشک شن.
بادمجونا رو پوست می کنیم و خرد می کنیم و داخل قابلمه آب جوشیده شده می ریزیم تا نیم پز شن!
--- بادمجونا رو یا داخل قابلمه بزرگ بریزین یا اینکه اگه جاش کوچیکه مدام هم بزنین که اوناییکه زیر هستن له نشن ! من داخل تابه ریختم.
بادمجونا بعد از اینکه نیم پز شدن , می ریزیم شون داخل آبکش تا آب اضافه شون گرفته بشه.
--- مواد ترشی به هیچ عنوان نباید آب داشته باشه!!!! آب اضافه مواد هست که باعث کپک ترشی می شه.
حالا هویج ,گل کلم ,گوجه فرنگی , فلفل دلمه ای ,فلفل سبز تند ,سیر و سبزی ها رو تو دستگاه می ریزیم و خوب خوردشون می کنیم.
بادمجون هم من ریختم داخل دستگاه و پوره کردم.
نمک , زردچوبه و سرکه رو اضافه می کنیم و همه رو با هم مخلوط می کنیم.
میریزیم داخل شیشه خشک و تمیز.
در شیشه رو محکم می بندیم و می ذاریم رو بالکن. جایی که آفتاب نباشه.
این ترشی بعد از یک هفته الی 10 روز آمادس.
نکته!
--- مواد ترشی ( همه ی ترشی ها تا جایی که من می دونم ) باید کاملا خشک بشن و بعد بریزین داخل شیشه. آب باعث کپک ترشی می شه.
--- مقدار سبزی رو من بیشتر ریختم.
--- بعضی ها بادمجون رو پوره نمی کنن. بستگی به خودتون داره می تونین پوره کنین یا خورد کنین تا دیده شه.
--- بعضی ها ترشی لیته خیلی تند دوست دارن , می تونین تندیشو بیشتر کنین. تندی ترشی من , خیلی اندازه بود برامون.
--- من تمام ترشی هامو بعد از اینکه درشونو خوب بستم , یه پلاستیک و کش هم بستم رو درش برای محکم کاری که هوا نیاد :)
ترشی خیلی خوشمزه ای هس و شوهری مشکل پسند من که خیلی خوشش اومد.شما هم درست کنین حتما دوست دارین.
نوش جونتون.