ترشی لیته بادمجان

سلام.

دیگه کم کم ترشی هام داره می رسه خداروشکر :)

معرفی می کنم , ایشون ترشی لیته هستن ! یه ترشی خیلی خوشمزه ! اوووم ! به به!

 

مواد لازم :

بادمجان : 3 کیلو

هویج : 1 کیلو

گل کلم : نیم کیلو

گوجه فرنگی : 1 کیلو

 فلفل دلمه ای : 2 عدد

فلفل سبز تند : 3 عدد

سیر : 2 بوته

سرکه : 2 لیوان

سبزی معطر ( شوید , مرزه , برگ کرفس ) : نیم کیلو

نمک و زردچوبه : کمی

 

طرز تهیه : 

من با یک سوم مواد درست کردم.

اول این عکس هنری رو داشته باشین :)

همه مواد رو می شوریم و می ذاریم کاملا خشک خشک شن. سبزی هم بشورین تمیز و بذارین کاملا خشک شن.

بادمجونا رو پوست می کنیم و خرد می کنیم و داخل قابلمه آب جوشیده شده می ریزیم تا نیم پز شن!

--- بادمجونا رو یا داخل قابلمه بزرگ بریزین یا اینکه اگه جاش کوچیکه مدام هم بزنین که اوناییکه زیر هستن له نشن ! من داخل تابه ریختم.

بادمجونا بعد از اینکه نیم پز شدن , می ریزیم شون داخل آبکش تا آب اضافه شون گرفته بشه.

--- مواد ترشی به هیچ عنوان نباید آب داشته باشه!!!! آب اضافه مواد هست که باعث کپک ترشی می شه.

حالا هویج ,گل کلم ,گوجه فرنگی , فلفل دلمه ای ,فلفل سبز تند ,سیر و سبزی ها رو تو دستگاه می ریزیم و خوب خوردشون می کنیم.

بادمجون هم من ریختم داخل دستگاه و پوره کردم.

نمک , زردچوبه و سرکه رو اضافه می کنیم و همه رو با هم مخلوط می کنیم.

میریزیم داخل شیشه خشک و تمیز.

در شیشه رو محکم می بندیم و می ذاریم رو بالکن. جایی که آفتاب نباشه.

این ترشی بعد از یک هفته الی 10 روز آمادس.

نکته!

--- مواد ترشی ( همه ی ترشی ها تا جایی که من می دونم ) باید کاملا خشک بشن و بعد بریزین داخل شیشه. آب باعث کپک ترشی می شه.

--- مقدار سبزی رو من بیشتر ریختم.

--- بعضی ها بادمجون رو پوره نمی کنن. بستگی به خودتون داره می تونین پوره کنین یا خورد کنین تا دیده شه.

--- بعضی ها ترشی لیته خیلی تند دوست دارن , می تونین تندیشو بیشتر کنین. تندی ترشی من , خیلی اندازه بود برامون.

--- من تمام ترشی هامو بعد از اینکه درشونو خوب بستم , یه پلاستیک و کش هم بستم رو درش برای محکم کاری که هوا نیاد :)

ترشی خیلی خوشمزه ای هس و شوهری مشکل پسند من که خیلی خوشش اومد.شما هم درست کنین حتما دوست دارین.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form