پان اسپانیا

سلام.

پان اسپانیا یکی از خوشمزه ترین دسر هایی هست که تا حالا خوردم.

خیییییییییییییلی خوشمزس.

مواد لازم :

آرد : نصف پ

شیر : 4 پ

تخم مرغ : 2 عدد

شکر : دو سوم پ

بیسکویت پتی بور : 1 بسته

نشاسته ذرت : 4 ق غ ( همون نشاسته معمولی که استفاده می کنیم)

کره : 50 گرم

وانیل  : نصف ق چ

خامه : 150 گرم

موز : هر چقد دوست دارین :)

 

طرز تهیه :

من این دفعه با نصف مواد درست کردم.

اول تخم مرغ و شکر رو با همزن می زنیم و می ذاریم داخل یخچال.

بعد ارد , نشاسته و شیر رو با هم مخلوط می کنیم تا هیچ گلوله ای نباشه و بعد روی حرارت کم می ذاریم.

مدام با حرارت " کم " هم می زنیم تا گلوله ای شکل نشه.

وقتی یه خورده گرم شد مخلوط تخم مرغ و شکر رو که قبلا زدیم , رو اضافه می کنیم.

هم میزنیم تا زمانی که غلیظ شه.

و بعد کره و وانیل رو اضافه می کنیم.

و بعد هم از رو حرارت بر می داریم.

--- باید از فرنی یه خورده غلیظ تر شه.

اگه بخواین کاکائویی هم داشته باشین مواد رو به دو قسمت تقسیم می کنیم و به یکی کاکائو می زنیم.(اندازه ای بزنین که رنگش , رنگ دلخواهتون باشه. 1-2 ق غ )

من کاکائو نزدم!

حالا خامه رو اضافه می کنیم به موادمون البته ...

اگه مواد رو نصف کردین , پس خامه تونم نصف کنین و به صورت مساوی بین ظرفاتون تقسیم کنین و به هر دو قسمت خامه اضافه کنید و خوب به خوردش بدین.

حالا میرسیم مرحله نهایی کار!

ظرف مورد نظرتونو آماده کنین.

نصف مواد رو داخل ظرف می ریزیم .

بعد بیسکویت :

و بعد موز و گردو .

و بعد نصف مواد دیگه.

من موز نداشتم , بدون موز درست کردم :)

می تونین موادتونو داخل ظرف کوچیکتر بریزین و لایه های بیشتری بیسکویت داشته باشین. اونجوری به نظرم خوشمزه تر میشه!

یعنی مایه پان + بیسکویت و موز + مایه پان + بیسکویت و موز + مایه پان

ترکیب رنگش هم که سلیقه ای هست.

بعد هم می ذارین داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد نوش جان کنین.

برای تزیینش...

وقتی خوب روش بست طرح مو با خلال دندون کشیدم .

شکلات رو بن ماری کردم و روی مرزها ریختم.

گذاشتم داخل یخچال و شروع کردم به درست کردن ژله نوشتاری

و بعد هم طبق آموزشی که قبلا گذاشتم برای ژله نوشتاری, روی پان رو نقاشی کردم. که بسیییییییییییار دلچسب بود :)

و شد این :

اعتراف می کنم کار شکلاتم بد شد و کج و موج !

حتما درست کنین که عااااااااااااااالیه مزه این دسر خوشمزه. تازه من بدون موز این دفعه درست کردم بازم خوشمزه بود, چه برسه با موز که دیگه واقعا به به میشه :)

راستی نکاتش !!!

--- حتما حتما با شعله کم کار کنین و مدام هم بزنین و به اندازه ثانیه ای غفلت نکنین.

--- برای خامه من از خامه فرم گرفته استفاده کردم آخه تو یخچالم داشتم اما از میزان شکرم کم کردم!

--- ترکیب ژله نوشتاری و پان اسپانیا , چیز خوشمزه ای میشه. فک می کردم زیاد جالب نشه مزش اما خوب تر شد :)

--- برای ژله نوشتاری بازم تاکید می کنم که حتما آبلیمو رو کم بزنین من که دیگه در حد قطره ای می زنم :)

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form