سلام.
پان اسپانیا یکی از خوشمزه ترین دسر هایی هست که تا حالا خوردم.
خیییییییییییییلی خوشمزس.
مواد لازم :
آرد : نصف پ
شیر : 4 پ
تخم مرغ : 2 عدد
شکر : دو سوم پ
بیسکویت پتی بور : 1 بسته
نشاسته ذرت : 4 ق غ ( همون نشاسته معمولی که استفاده می کنیم)
کره : 50 گرم
وانیل : نصف ق چ
خامه : 150 گرم
موز : هر چقد دوست دارین :)
طرز تهیه :
من این دفعه با نصف مواد درست کردم.
اول تخم مرغ و شکر رو با همزن می زنیم و می ذاریم داخل یخچال.
بعد ارد , نشاسته و شیر رو با هم مخلوط می کنیم تا هیچ گلوله ای نباشه و بعد روی حرارت کم می ذاریم.
مدام با حرارت " کم " هم می زنیم تا گلوله ای شکل نشه.
وقتی یه خورده گرم شد مخلوط تخم مرغ و شکر رو که قبلا زدیم , رو اضافه می کنیم.
هم میزنیم تا زمانی که غلیظ شه.
و بعد کره و وانیل رو اضافه می کنیم.
و بعد هم از رو حرارت بر می داریم.
--- باید از فرنی یه خورده غلیظ تر شه.
اگه بخواین کاکائویی هم داشته باشین مواد رو به دو قسمت تقسیم می کنیم و به یکی کاکائو می زنیم.(اندازه ای بزنین که رنگش , رنگ دلخواهتون باشه. 1-2 ق غ )
من کاکائو نزدم!
حالا خامه رو اضافه می کنیم به موادمون البته ...
اگه مواد رو نصف کردین , پس خامه تونم نصف کنین و به صورت مساوی بین ظرفاتون تقسیم کنین و به هر دو قسمت خامه اضافه کنید و خوب به خوردش بدین.
حالا میرسیم مرحله نهایی کار!
ظرف مورد نظرتونو آماده کنین.
نصف مواد رو داخل ظرف می ریزیم .
بعد بیسکویت :
و بعد موز و گردو .
و بعد نصف مواد دیگه.
من موز نداشتم , بدون موز درست کردم :)
می تونین موادتونو داخل ظرف کوچیکتر بریزین و لایه های بیشتری بیسکویت داشته باشین. اونجوری به نظرم خوشمزه تر میشه!
یعنی مایه پان + بیسکویت و موز + مایه پان + بیسکویت و موز + مایه پان
ترکیب رنگش هم که سلیقه ای هست.
بعد هم می ذارین داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد نوش جان کنین.
برای تزیینش...
وقتی خوب روش بست طرح مو با خلال دندون کشیدم .
شکلات رو بن ماری کردم و روی مرزها ریختم.
گذاشتم داخل یخچال و شروع کردم به درست کردن ژله نوشتاری
و بعد هم طبق آموزشی که قبلا گذاشتم برای ژله نوشتاری, روی پان رو نقاشی کردم. که بسیییییییییییار دلچسب بود :)
و شد این :
اعتراف می کنم کار شکلاتم بد شد و کج و موج !
حتما درست کنین که عااااااااااااااالیه مزه این دسر خوشمزه. تازه من بدون موز این دفعه درست کردم بازم خوشمزه بود, چه برسه با موز که دیگه واقعا به به میشه :)
راستی نکاتش !!!
--- حتما حتما با شعله کم کار کنین و مدام هم بزنین و به اندازه ثانیه ای غفلت نکنین.
--- برای خامه من از خامه فرم گرفته استفاده کردم آخه تو یخچالم داشتم اما از میزان شکرم کم کردم!
--- ترکیب ژله نوشتاری و پان اسپانیا , چیز خوشمزه ای میشه. فک می کردم زیاد جالب نشه مزش اما خوب تر شد :)
--- برای ژله نوشتاری بازم تاکید می کنم که حتما آبلیمو رو کم بزنین من که دیگه در حد قطره ای می زنم :)
نوش جونتون.