پاناکوتای وانیلی

سلام.

پاناکوتا(Panna Cotta) یه دسر خیلی خوشمزه و آسونه! 

مواد لازم :

شیر : 2 پ

پودر ژلاتین : 2 ق غ

خامه : 1 پ

شکر : یک چهارم پ

وانیل : 1 ق چ

 

طرز تهیه :

پودر ژلاتین رو روی 1 پ شیر سرد می پاشیم و بعد از 3-4 دقیقه که حالت اسفنجی گرفت روی بخار کتری می ذاریم (بن ماری )تا خوب خوب حل شه.

در حین اینکه اون داره حل میشه می ریم سراغ کارای دیگه مون ....

1 پ شیر دیگه رو با شکر رو حرارت می ذارم تا شکر حل شه. و بعد زیر حرارت رو خاموش می کنیم و اجازه می دیم تا سرد شه.

وقتی خوب سرد سرد شد , وانیل و خامه رو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

ودر آخر هم مخلوط شیر و پودر ژلاتین رو اضافه می کنیم.

همه رو با هم مخلوط می کنیم و از صافی رد می کنیم و داخل جام یا قالب می ریزیم.( من قالبمو کمی چرب کردم )

بعد هم می ذاریم داخل یخچال تا ببنده.

از قالب در آوردم و روشو سس شکلات زدم : سس شکلات

خیییییلی خوشمزس! حتما امتحان کنین.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form