سلام.
پاناکوتای انار هم مث خود پاناکوتای ساده (وانیلی) خییییییییییییییلی خوشمزس!
برای پاناکوتای انار باید پاناکوتای ساده یا وانیلی رو آماده کنین یعنی این : پاناکوتای وانیلی
و بعد هم ژلاتین انار :
مواد لازم :
اب انار : 2 پ
شکر : 5 ق غ ( بسته به اب انارتون داره که ترش یا شیرین )
پودر ژلاتین : 2 ق غ
وانیل : یک هشتم ق چ
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم.
اول اینکه این پاناکوتا رو آماده کنین : پاناکوتای وانیلی
حالا برای ژلاتین انار ....
تقریبا مث همونه فقط خامه نداره!
یعنی پودر ژلاتین رو روی 1 پ آب انار می پاشیم و وقتی که حالت اسفنجی پیدا کرد روی بخار کتری می ذاریم ( بن ماری ) تا خوب خوب حل شه.
تا اون داره حل میشه ...
1 پ دیگه آب انار رو روی حرارت می ذاریم و شکر و وانیل رو اضافه می کنیم تا شکر حل شه.
از حرارت بر می داریم و وقتی سرد شد, مخلوط ژلاتین و آب انار رو بهش اضافه می کنیم و از صافی رد می کنیم.
خب پس الان یه پاناکوتای ساده داریم و یه ژلاتین انار :
حالا داخل لیوان یکی در میون می ریزیم . به این صورت که اول پاناکوتای وانیلی رو می ریزیم و لیوان رو می ذاریم داخل یخچال تا خوب ببنده!
بعد از بسته شدن , ژلاتین انار رو می ریزیم و می ذاریم داخل یخچال و همین طور به ترتیب ....
می تونین تعداد لایه ها رو بیشتر کنین یا اینکه لیوانو به صورت کج بذارین داخل یخچال تا مورب بشه.
مدلای مختلفی می شه کار کرد. از دونه های انار هم میشه برای تزیینش استفاده کرد.
نوش جونتون.