پودینگ برنج با کارامل

سلام.

این یه دسر فوق العااااااادس!!

 

تقریبا میشه گفت همون شیر برنج خودمون هس ولی ورژن با کلاسش ! و خیلی خوشمزتر!

اگه اهل شیر برنج هستین که حتما اینو امتحان کنین و اگه مث من اصلا لب به شیر برنج نمی زنین بازم حتما این مدل رو امتحان کنین چون این خییییییییییییییلی خوشمزه تر!

مواد لازم :

برنج : 120 گرم

شیر : 500 میلی لیتر

شکر : 120 گرم

آرد ذرت : 1 ق س ( همون که زرد رنگ)

زرده تخم مرغ : 1 عدد

خامه : 150 گرم

پودر ژلاتین : 1 ق س

آب سرد : 3 ق س

کارامل :

شکر : 50 گم

خلال بادام : 50 گرم

کره : 1 ق س

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

برنج رو بعد از پاک کردم می ذاریم 3 ساعت خیس باشه.

داخل قابلمه شیر , شکر و برنج رو می ریزیم و اجازه می دیم تا برنج کاملا پخته و نرم شه.

وقتی برنج مون نرم شد , آرد ذرت رو با کمی شیر سرد و زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم و به مخلوط شیر و برنج اضافه می کنیم و بعد از چند جوش حرارت رو خاموش می کنیم.

 

پودر ژلاتین رو با آب سرد بن ماری می کنیم (هر دو با هم ترکیب و روی بخار کتری می ذاریم) تاپودر ژلاتین باز شه.

حالا خامه و پودر ژلاتین حل شده رو به برنج اضافه می کنیم .

 قالب رو کمی چرب می کنیم و  می ریزیم داخل قالب چرب شده و می ذاریم داخل یخچال تا چند ساعتی بمونه و کاملا سفت شه.

حالا برای کارامل:

شکر رو داخل تابه ای می ریزیم و می ذاریم طلایی شه (مدام هم بزنین!زودی طلایی میشه)

و بعد کره و خلال بادوم رو اضافه کنین و زمانی که کاراملی شد , حرارت رو خاموش می کنیم و روی پودینگ آماده شده مون می ریزیم.

 

خییییییییییییییییلی خوشمزس! 

--- من پودینگ رو با نصف مواد درست کردم ولی مواد کارامل رو نصف نکردم چون به نظرم کم بود! 

 --- شکر شیر برنج رو حذف کردم و بجاش از خامه شیرین شده قنادی استفاده کردم. خیلی کم شکر بود ولی با کارامل شیرینیش حسابی جبران شد! 

 نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form