سلام.
این یه دسر فوق العااااااادس!!
تقریبا میشه گفت همون شیر برنج خودمون هس ولی ورژن با کلاسش ! و خیلی خوشمزتر!
اگه اهل شیر برنج هستین که حتما اینو امتحان کنین و اگه مث من اصلا لب به شیر برنج نمی زنین بازم حتما این مدل رو امتحان کنین چون این خییییییییییییییلی خوشمزه تر!
مواد لازم :
برنج : 120 گرم
شیر : 500 میلی لیتر
شکر : 120 گرم
آرد ذرت : 1 ق س ( همون که زرد رنگ)
زرده تخم مرغ : 1 عدد
خامه : 150 گرم
پودر ژلاتین : 1 ق س
آب سرد : 3 ق س
کارامل :
شکر : 50 گم
خلال بادام : 50 گرم
کره : 1 ق س
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم.
برنج رو بعد از پاک کردم می ذاریم 3 ساعت خیس باشه.
داخل قابلمه شیر , شکر و برنج رو می ریزیم و اجازه می دیم تا برنج کاملا پخته و نرم شه.
وقتی برنج مون نرم شد , آرد ذرت رو با کمی شیر سرد و زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم و به مخلوط شیر و برنج اضافه می کنیم و بعد از چند جوش حرارت رو خاموش می کنیم.
پودر ژلاتین رو با آب سرد بن ماری می کنیم (هر دو با هم ترکیب و روی بخار کتری می ذاریم) تاپودر ژلاتین باز شه.
حالا خامه و پودر ژلاتین حل شده رو به برنج اضافه می کنیم .
قالب رو کمی چرب می کنیم و می ریزیم داخل قالب چرب شده و می ذاریم داخل یخچال تا چند ساعتی بمونه و کاملا سفت شه.
حالا برای کارامل:
شکر رو داخل تابه ای می ریزیم و می ذاریم طلایی شه (مدام هم بزنین!زودی طلایی میشه)
و بعد کره و خلال بادوم رو اضافه کنین و زمانی که کاراملی شد , حرارت رو خاموش می کنیم و روی پودینگ آماده شده مون می ریزیم.
خییییییییییییییییلی خوشمزس!
--- من پودینگ رو با نصف مواد درست کردم ولی مواد کارامل رو نصف نکردم چون به نظرم کم بود!
--- شکر شیر برنج رو حذف کردم و بجاش از خامه شیرین شده قنادی استفاده کردم. خیلی کم شکر بود ولی با کارامل شیرینیش حسابی جبران شد!
نوش جونتون.