سلام.
سس تمر هندی یه سس خیلی خوشمزه ای هس که با خیلی از غذاها یا پیش غذا ها مصرف می شه. مثل پاکورا
مواد لازم :
شیره تمر هندی : 1 پ
پیاز : 1 عدد
سیر : 1-2 پر
سرکه : نیم پ
فلفل قرمز: 1-2 ق م
نمک : کمی
طرز تهیه :
من با یک سوم مواد درست کردم.
این تمر هندی :
پوست تمر هندی رو جدا می کنیم . (با دست کمی فشار می دیم زودی می شکنه و جدا میشه)
و بعد داخل کمی آب خیس می کنیم و می ذاریم یه چند دقیقه ای بمونه . بعد چنگ می زنیم تا گوشت تمر هندی و دونه ها از هم جدا شن.
و در آخر هم از صافی رد می کنیم.
با این کار شیره تمر هندی مون به دست میاد.
حالا برای سس تمر هندی:
پیاز رو رنده می کنیم. سیر هم می کوبیم .
تمام مواد رو با هم مخلوط و هم می زنیم.( پیاز رنده شده ، سیر کوبیده شده ، شیره تمر هندی ، سرکه، فلفل و نمک )
و در نهایت یه سس خیلی خوشمزه به دست میاریم.
نوش جونتون.