سلام.
پاکورا (Pakora) یه پیش غذای هندی خییییییلی خوشمزه ای هس که با سس تمر هندی خورده میشه . البته بدون سس هم خوشمزس.
یعنی زمانی که از روغن می کشین بیرون, محاله یه دونه رو درسته داغ داغ نخورین!
مواد لازم :
آرد نخود : 3 پ ( منظورم آرد نخودچی نیس ها!!!!! از فروشگاه ها یا عطاری ها می تونین این آرد نخود رو تهیه کنین.)
پیازچه : 1 پ
فلفل سبز : 1 پ
بکینگ پودر : 1 ق م
ادویه ها :
فلفل قرمز : 1 ق م
فلفل سیاه : 1 ق م
زردچوبه : 1 ق م
نمک
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم و تقریبا 15 دونه بهم داد. دفعه اول با نصف مواد درست کنین. اگه خوشتون اومد دفعات بعد بیشترش کنین.
برای بار اولم بود درست می کردم و چون دستور رو خوندم و همش فلفل بود , یه خورده از مقدار فلفل ها کم کردم تا برامون قابل خوردن باشه.
آرد نخود , بکینگ پودر , فلفل قرمز , فلفل سیاه و زردچوبه رو با هم الک می کنیم.
بعد از الک کردن , " کم کم " آب اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یه خمیر شل مانندی به دست بیاد. خمیری که از قاشق بریزه اما به سختی!
--- اگه خمیرتون شل بود , کمی آرد نخود اضافه کنین.
پیازچه و فلفل سبز رو ساطوری می کنیم و به خمیرمون اضافه می کنیم.
نمکم اضافه می کنیم و هم می زنیم و می ذاریم تا نیم ساعت خمیر استراحت کنه.
بعد از نیم ساعت , داخل قابلمه کوچیکی روغن می ریزیم و می ذاریم خوب داغ شه و بعد با قاشق از خمیرمون بر می داریم و داخل روغن می ریزیم.
حرارت رو کم می کنیم تا به دل پخته شه تا وسط پاکورامون خام نباشه.
وقتی یه طرفش پخته شد , با چنگال بر عکس می کنیمش تا طرف دیگش هم سرخ شه.
این پاکوراهای خوشمزه رو می تونین با سس مخصوصش ( سس تمر هندی) نوش جونتون کنین یا اینکه بدون سس.
بسیــــــــــــــار خوشمزه بود و مورد پسند واقع شد.
نوش جونتون.