سلام.
اگه بادوم خام می خورین که چه بهتر ولی اگه بادوم خور نیستین می تونین با این روش بادوماتونو خییییلی خوشمزه نوش جان کنین!
مواد لازم :
بادام پوست کنده : یک پ
شکر : نصف پ
آب : یک چهارم پ
کره : ده گرم
طرز تهیه :
میتونین میزان شکر رو کم کنین! من کم میریزم.
آب و شکر رو داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت می ذاریم تا باز شه و حباب بزنه.
وقتی سطح آب حباب زد, بادوم ها رو یکباره داخل قابلمه می ریزیم.
حرارت رو زیاد می کنیم و شروع به هم زدن می کنیم تا زمانی که آب کاملا تبخیر شه .
بادوم ها رو روی فویل می ریزیم و کره ی آب شده رو بهش اضافه می کنیم.
اگه دوست داشته باشین میتونین دوباره بادوم ها رو داخل قابلمه بریزین تا شکرهای اطراف بادوم آب بشن و طعم عالی تری پیدا کنه.
نوش جان.