بادام سوخته

سلام.

اگه بادوم خام می خورین که چه بهتر ولی اگه بادوم خور نیستین می تونین با این روش بادوماتونو خییییلی خوشمزه نوش جان کنین!

مواد لازم :

بادام پوست کنده : یک پ

شکر : نصف پ

آب : یک چهارم پ

کره : ده گرم

 

طرز تهیه :

میتونین میزان شکر رو کم کنین! من کم میریزم.

آب و شکر رو داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت می ذاریم تا باز شه و حباب بزنه.

وقتی سطح آب حباب زد, بادوم ها رو یکباره داخل قابلمه می ریزیم.

حرارت رو زیاد می کنیم و شروع به هم زدن می کنیم تا زمانی که آب کاملا تبخیر شه .

 

 

 بادوم ها رو روی فویل می ریزیم و کره ی آب شده رو بهش اضافه می کنیم.

 اگه دوست داشته باشین میتونین دوباره بادوم ها رو داخل قابلمه بریزین تا شکرهای اطراف بادوم آب بشن و طعم عالی تری پیدا کنه.

 نوش جان.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form