حلوا دو رنگ قزوین

سلام.

این حلوا یه حلوای خیییییلی خوشمزه و آسونه! 

  

مواد لازم :

آرد : یک و نیم پ

روغن جامد : 25 گرم

کره : 75 گرم 

پودر قند : نصف پ

پودر هل , کاکائو و پودر پسته

 

طرز تهیه :

--- پودر قند رو حتما از الک ریز عبور بدین!

آرد رو الک می کنیم و روی حرارت خیـــلی کم می ذاریم تا فقط بوی خامیش بره.

--- نباید تغییر رنگ بده!

 تابه رو از روی حرارت برمی داریم و آرد رو دوباره الک می کنیم و به تابه بر می گردونیم.

کره و روغن جامد رو اضافه می کنیم و خوب به خورد آرد می دیم. (تابه روی حرارت نیس!)

 

پودر قند الک شده رو اضافه می کنیم و تابه رو , روی همون حرارت کم می ذاریم و خوب مخلوط می کنیم تا پودر قند باز شه.(چند دقیقه بیشتر زمان نمیبره!)

--- اگه پودر قند به خوبی باز نشه , زیر دندون حس میشه!!!

 

وقتی مطمئن شدیم پودر قند باز شده, حرارت رو خاموش می کنیم و تا یه خورده از داغی بیوفته.

 

داخل ظرفمونو کاغذ روغنی می ندازیم و نصف حلوامونو می ریزیم داخل ظرف و روشو صاف می کنیم.

 

--- اگر احیانا تو خونه کاغذ روغنی نداشتین , می تونین ظرفتونو یه دور زیر شیر آب بگیرین و خیسش کنین و آبشو بیرون بریزین و بعد پلاستیک فریزر رو باز کنین و داخلش بندازین و مرتبش کنین.

کاغذ روغنی و پلاستیک فریزر هیچ فرقی نمی کنه فقط با کاغذ روغنی زیر و اطراف حلواتون تمیز تر در میاد.

یه مقدار پودر هل , روی حلوا می ریزیم.(اندازه هل کاملا به خودتون بستگی داره! اصلا می تونین نریزین!)

 

به اون نصف حلوایی که داخل تابه مونده , یه مقدار پودر کاکائو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شه.

--- مقدار کاکائو رو نگفتم چون بعضی از کاکائوها زیاد رنگ نمیده! شما کم کم اضافه کنین و ببینین کی به رنگ مورد نظرتون میرسه. زیاد اضافه نکنین که مزشو بد میکنه!

 حالا روی هل , قسمت دوم حلوا رو می ریزیم که کاکائویی کردیم.

و روی حلوا رو پودر پسته می ریزیم که من به جای پودر پسته از خلال بادوم , خلال پسته و کنجد استفاده کردم.

 

می ذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد از اینکه سفت شد , برش می زنیم.

 

خییییییلی خوشمزه ست حتما امتحان کنین. فقط چند تا نکته!

--- حتما بذارین آرد با حرارت کم روی حرارت باشه.

--- پودر قند کاملا پودر باشه و الک کرده باشین و بذارین روی حرارت کم تا باز شه.

--- بین لایه ها نباید زیاد فاصله زمانی ایجاد بشه چون حلوا سرد میشه و موقع برش لایه ها از هم جدا میشن.

نوش جونتون.

دیدگاه‌ها   

0 #2 مژگان 1396-04-14 11:14
خیلی عالی بود،ممنونم :-)
------------------
پاسخ:
خواهش می کنم.
موفق باشین.
نقل قول کردن
0 #1 افسانه 1396-04-10 11:18
سلام خسته نباشید.حلوای خوبی به نظر میرسه ممنون که طرز تهیه ای این حلوا رو گذاشتید منم از این دستور استفاده میکنم.اما لحنه با مزه بودنتو اصلا جالب نبود.بازم ممنون
-------------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
بله حلوای خوشمزه ایه.
ممنون از لطفتون :sigh:
موفق باشین.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form