سلام.
این حلوا یه حلوای خیییییلی خوشمزه و آسونه!
مواد لازم :
آرد : یک و نیم پ
روغن جامد : 25 گرم
کره : 75 گرم
پودر قند : نصف پ
پودر هل , کاکائو و پودر پسته
طرز تهیه :
--- پودر قند رو حتما از الک ریز عبور بدین!
آرد رو الک می کنیم و روی حرارت خیـــلی کم می ذاریم تا فقط بوی خامیش بره.
--- نباید تغییر رنگ بده!
تابه رو از روی حرارت برمی داریم و آرد رو دوباره الک می کنیم و به تابه بر می گردونیم.
کره و روغن جامد رو اضافه می کنیم و خوب به خورد آرد می دیم. (تابه روی حرارت نیس!)
پودر قند الک شده رو اضافه می کنیم و تابه رو , روی همون حرارت کم می ذاریم و خوب مخلوط می کنیم تا پودر قند باز شه.(چند دقیقه بیشتر زمان نمیبره!)
--- اگه پودر قند به خوبی باز نشه , زیر دندون حس میشه!!!
وقتی مطمئن شدیم پودر قند باز شده, حرارت رو خاموش می کنیم و تا یه خورده از داغی بیوفته.
داخل ظرفمونو کاغذ روغنی می ندازیم و نصف حلوامونو می ریزیم داخل ظرف و روشو صاف می کنیم.
--- اگر احیانا تو خونه کاغذ روغنی نداشتین , می تونین ظرفتونو یه دور زیر شیر آب بگیرین و خیسش کنین و آبشو بیرون بریزین و بعد پلاستیک فریزر رو باز کنین و داخلش بندازین و مرتبش کنین.
کاغذ روغنی و پلاستیک فریزر هیچ فرقی نمی کنه فقط با کاغذ روغنی زیر و اطراف حلواتون تمیز تر در میاد.
یه مقدار پودر هل , روی حلوا می ریزیم.(اندازه هل کاملا به خودتون بستگی داره! اصلا می تونین نریزین!)
به اون نصف حلوایی که داخل تابه مونده , یه مقدار پودر کاکائو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شه.
--- مقدار کاکائو رو نگفتم چون بعضی از کاکائوها زیاد رنگ نمیده! شما کم کم اضافه کنین و ببینین کی به رنگ مورد نظرتون میرسه. زیاد اضافه نکنین که مزشو بد میکنه!
حالا روی هل , قسمت دوم حلوا رو می ریزیم که کاکائویی کردیم.
و روی حلوا رو پودر پسته می ریزیم که من به جای پودر پسته از خلال بادوم , خلال پسته و کنجد استفاده کردم.
می ذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد از اینکه سفت شد , برش می زنیم.
خییییییلی خوشمزه ست حتما امتحان کنین. فقط چند تا نکته!
--- حتما بذارین آرد با حرارت کم روی حرارت باشه.
--- پودر قند کاملا پودر باشه و الک کرده باشین و بذارین روی حرارت کم تا باز شه.
--- بین لایه ها نباید زیاد فاصله زمانی ایجاد بشه چون حلوا سرد میشه و موقع برش لایه ها از هم جدا میشن.
نوش جونتون.
دیدگاهها
------------------
پاسخ:
خواهش می کنم.
موفق باشین.
-------------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
بله حلوای خوشمزه ایه.
ممنون از لطفتون
موفق باشین.
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا