سلام.
این شیرینی یکی از خوشمزه ترین شیرینی هاس.
این شیرینی از زرده تخم مرغ درست می شه. شما با زرده تخم مرغ می تونین این شیرینی رو درست کنین و با سفیده تخم مرغ باقی مونده می تونین شیرینی مرنگ درست کنین که قبلا اینجا آموزشش رو گذاشتم.
طرز تهیه شم خیلی آسونه فقط یه نکته داره و اونم اینه که زرده تخم مرغ باید خیییییلی خوب زده بشه.
مواد لازم :
زرده تخم مرغ : 5 عدد
پودر قند : 1 پ
گردو خرد شده : 250 گرم
وانیل : خیلی کم
طرز تهیه:
من با نصف مواد درست کردم.
برای تخم مرغ , یک تخم مرغ رو بعد از شکستتن وزن کنین , با چنگال بزنین کمی و بعد نصف وزن اولیه رو استفاده کنین.
زرده تخم مرغ و پودر قند به همراه یه خورده وانیل رو حسابی با همزن بزنین. تا جایی که سفید بشه و کشدار. یعنی وقتی با لیسک بر می دارین کاملا کشدار باشه.
گردو رو اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.
من چون با نصف مواد کار کردم, به جای 125 گرم , 80 گرم گردو ریختم.
کف سینی فر کاغذ روغنی می ندازیم و با قاشق چایخوری از مواد بر می داریم و می ریزیم داخل سینی با فاصله!
در همین حین فر رو روشن کنین با دمای 160 درجه.
بذارین داخل فر به مدت 10- 15 دقیقه. بازم چک کنین. نباید تغییر رنگ پیدا کنه.
--- فرها با هم فرق میکنن .باید چک کنین , هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه اگه خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.
بعد از اینکه آماده شد , بذارین سرد شه و بعد از کاغذ جدا کنین.
نکته!!!
--- مقدار وانیل رو خیلی کم بزنین .
--- زرده ها رو باید حسابی بزنین وگرنه وقتی بره تو فر , وا می ره!
--- گردو ها رو با دست خورد کنین یا با چاقو. نیم کوب نکنین!!!!!
--- حتما با قاشق چایخوری از مواد بردارین چون وقتی برن داخل فر , حجم پیدا می کنن.
--- وقتی شیرینی ها از فر خارج می شن یه خورده بوی تخم مرغ می ده اما بعد از سرد شدن اصلا بویی رو حس نمی کنین.
--- مقدار پودر قند رو یکمی کمتر ریختم چون به نظر شیرینش کمی زیاد!
--- تجربه ای که من برای این مدل شیرینی ها به دست آوردم اینه که اصلا فرتون از قبل داغ نباشه مث زمانی که کیک و نون می پزین! چون بلافاصله زیرش می سوزه در صورتی که اصلا شیرینی تون آماده نیس! همون چند دقیقه قبل گرم بشه کافیه!
نوش جونتون.