کیک یزدی با بهترین دستور!

سلام.

دوستان گلم این پست به دلیل سوالات مکرر شما عزیزان ویرایش شد!!!!! 

اگه مطلبی از سایت به دردتون خورد , لطفا برای شادی روح پدرم فاتحه ای بفرستین , اگه زحمت تون میشه , لطفا 3 تا صلوات بفرستین. خیلی ممنونم.

 

برای کیک یزدی دستورات زیادی وجود داره و من چند دستور رو تست کردم و به " نظر من " این بهترین بود! دستورش مربوط می شه به آقای بابا رحیمی.

این کیک یزدی ها از لحاظ طعم و بافت عااااااااااالی هستن. 

مواد لازم :

 آرد سفید : 300 گرم 

تخم مرغ : 3 عدد

شکر : 200 گرم 

ماست : 150 گرم

روغن مایع : 175 گرم

پکینگ پودر : 1 ق س

هل سبز کوبیده : 1 ق چ

 

طرز تهیه:

عکس ها مربوط به نصف مواد هست.(برای تخم مرغ باید یکی و نصفی بزنین یعنی یه دونه تخم مرغ رو داخل کاسه ای بشکنین و با چنگال هم بزنین , و بعد نصفشو بریزین داخل موادتون . یا چشمی یا با ترازو نصف کنین)

اول از همه فرتونو روشن کنین و بذارین رو 210 درجه.

 شکر , تخم مرغ , ماست و روغن مایع رو با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شن.

--- می تونین چند قاشق گلاب به ماست تون اضافه کنین یعنی ماست و گلاب با هم بشه 150 گرم. 

 

داخل ظرف دیگه ای آرد و پکینگ پودر و هل سبز کوبیده رو 3 بار الک می کنیم و کم کم به مخلوط مون اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم.

حالا کاغذ ها رو داخل قالب بذارین و قالب ها رو به اندازه دو سوم کاغذ پر کنین.

یه قاشق یا چاقو بردارین , بزنین تو روغن و بعد روی کیک تونو علامت + بزنین.

--- هر بار قاشق یا چاقو تونو تو روغن بزنین و بعد + بزنین.

حالا بذارین داخل فر و دمای فرو بذارین رو 190 درجه به مدت 20 الی 30 دقیقه. البته بستگی به فرتون داره.

--- در فر رو تا زمانی که کامل نپخته و روی کیک طلایی نشده باز نکنین.

اینم بافت کیک که عاااااااالی بود!

--- با مقدار مواد دستور حدودا 25-30 تا کیک یزدی همین اندازه ای دارین.

نوش جونتون.

 

دیدگاه‌ها   

+1 #1 parpar 1396-03-03 14:48
سلام من این کیک رو درست کردم طبق دستورش فقط یه کم وانیل ویکم جوش شیرین اضافه کردم عالی بود واقعا بافتش باباب میلم بود ممنون
------------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
خیلی خوشحالم خوشتون اومده. نوش جونتون.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form