سلام.
دوستان گلم این پست به دلیل سوالات مکرر شما عزیزان ویرایش شد!!!!!
اگه مطلبی از سایت به دردتون خورد , لطفا برای شادی روح پدرم فاتحه ای بفرستین , اگه زحمت تون میشه , لطفا 3 تا صلوات بفرستین. خیلی ممنونم.
برای کیک یزدی دستورات زیادی وجود داره و من چند دستور رو تست کردم و به " نظر من " این بهترین بود! دستورش مربوط می شه به آقای بابا رحیمی.
این کیک یزدی ها از لحاظ طعم و بافت عااااااااااالی هستن.
مواد لازم :
آرد سفید : 300 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 200 گرم
ماست : 150 گرم
روغن مایع : 175 گرم
پکینگ پودر : 1 ق س
هل سبز کوبیده : 1 ق چ
طرز تهیه:
عکس ها مربوط به نصف مواد هست.(برای تخم مرغ باید یکی و نصفی بزنین یعنی یه دونه تخم مرغ رو داخل کاسه ای بشکنین و با چنگال هم بزنین , و بعد نصفشو بریزین داخل موادتون . یا چشمی یا با ترازو نصف کنین)
اول از همه فرتونو روشن کنین و بذارین رو 210 درجه.
شکر , تخم مرغ , ماست و روغن مایع رو با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شن.
--- می تونین چند قاشق گلاب به ماست تون اضافه کنین یعنی ماست و گلاب با هم بشه 150 گرم.
داخل ظرف دیگه ای آرد و پکینگ پودر و هل سبز کوبیده رو 3 بار الک می کنیم و کم کم به مخلوط مون اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم.
حالا کاغذ ها رو داخل قالب بذارین و قالب ها رو به اندازه دو سوم کاغذ پر کنین.
یه قاشق یا چاقو بردارین , بزنین تو روغن و بعد روی کیک تونو علامت + بزنین.
--- هر بار قاشق یا چاقو تونو تو روغن بزنین و بعد + بزنین.
حالا بذارین داخل فر و دمای فرو بذارین رو 190 درجه به مدت 20 الی 30 دقیقه. البته بستگی به فرتون داره.
--- در فر رو تا زمانی که کامل نپخته و روی کیک طلایی نشده باز نکنین.
اینم بافت کیک که عاااااااالی بود!
--- با مقدار مواد دستور حدودا 25-30 تا کیک یزدی همین اندازه ای دارین.
نوش جونتون.
دیدگاهها
------------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
خیلی خوشحالم خوشتون اومده. نوش جونتون.
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا