سلام.
کیک هلو یه کیک تابستونی خوشمزس!
مواد لازم :
تخم مرغ : 2 عدد
روغن نیمه جامد : سه چهارم پ
آرد سفید: 240 گرم(یک پ به اضافه و سه چهارم پ :)
آرد ذرت : 20 گرم (2 ق غ) (آرد ذرت زرد رنگه!)
شکر : 180 گرم( سه چهارم پ)
شیر : نصف پ
هلو : 4 عدد
پکینگ پودر : 1 ق چ
طرز تهیه :
--- موادی که به گرم هس , خودم با پیمانه اندازه گرفتم برای اون دوستانی که ترازو ندارن یا با پیمانه راحت ترن. پیمانه ای که استفاده کردم , لیوان دسته دار فرانسوی هس ولی خب با ترازو اندازه گیری کنین ، کیک تون بهتر میشه.
اول از همه کف قالب مونو کاغذ روغنی می ندازیم و فر رو روشن و رو 180 درجه می ذاریم.
روغن و شکر رو می زنیم تا پوک و سفید رنگ شه.
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم و خوب می زنیم.
شیر رو اضافه می کنیم و می زنیم.
آرد سفید , آرد ذرت و پکینگ پودر رو الک و به مخلوط مون اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم.
و بعد داخل قالب می ریزیم و هلو ها رو برش می زنیم و روش می چینیم.
هر جور که دوست دارین هلو ها رو برش بزنین و بچینین.
می ذاریم داخل فر با همون 180 درجه تا زمانی که آماده شه.معمولا بین 45 دقیقه تا یک ساعت. (بعد از 40 دقیقه خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)
کیک نرم و خوشمزه ای هس!
من خوشم اومد شما هم حتما درست کنین.
نکته!
--- آرد ذرت زرد رنگه! اونی که معمولا تو خونه ها پیدا می شه نشاسته ی ذرت که سفید رنگ!
--- هلو رو میشه بجای اینکه روی کیک بچینین , داخل مایه کیک بریزین.
--- برای هلو , هلوهایی رو انتخاب کنین که سفت باشه چون هر چی نرم تر باشه زمان پخت بیشتر میشه.
نوش جونتون.
خوشمزه های مرتبط با هلو :