سلام.
یه کیک خیلی خوشمزه با بافت خیلی خوب!
به خاطر آب پرتقال , کیک تون یه رنگ خیلی نازی هم می گیره!
کیک پرتقال با کیک انگلیسی پرتقالی تقریبا شبیه همن فقط کیک پرتقال رنده پوست پرتقال داره . البته دستورات خیلی زیادن, منظورم اون دستوراتی هس که من دارم .
مواد لازم :
تخم مرغ : 2 عدد
شکر : 1 پ
آرد : 2 پ
روغن : یک سوم پ
اب پرتقال : 1 پ
رنده پوست پرتقال : 1 ق م ( من 1 ق چ زدم )
بکینگ پودر : 1 ق م
وانیل : کمی
طرز تهیه :
تخم مرغ , شکر و وانیل رو می زنیم تا رنگش روشن شه .
آب پرتقال و روغن رو اضافه می کنیم و می زنیم.
رنده پوست پرتقال هم اضافه می کنیم.
و در آخر آرد و بکینگ پودر 3 بار الک شده رو کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.
کف قالب رو کاغذ روغنی می ندازیم و مایه رو داخل قالب می ریزیم.
--- من یه پرتقال رو از وسط نصف کردم و داخلشو خالی کردم و کمی از مایع رو داخلش ریختم.
می ذاریم داخل فر از قبل روشن بوده با 180 درجه دما.
(بعد از 40 دقیقه, خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)
بعد از پخت گذاشتم سرد شد و یه دست خامه زدم (آستر کشی کردم ) و گذاشتم داخل یخچال و ژله نوشتاری درست کردم. اینم لینک ژله نوشتاری :
تزیین کیک تولد باژله نوشتاری
یه خورده خامه داخل قیف ریختم و روشو خط صاف انداختم و مرز مشخص کردم.
ژله نوشتاری هم رنگ نارنجی زدمو داخل قیف ریختم و داخل مرزها رو پر کردم.
بعد از تمام شدن کار با ژله , یه دور دیگه با خامه روی مرزها رفتم تا برجسته تر شه.
اینم کیک پرتقال داخل پوست پرتقال ! که مث خود کیک خوشمزه بود و اصلا تلخی پوست رو نگرفت به خودش.
اینم برش خورده کیک که واقعا خوش بافت و خوشمزه بود ! و البته خییییییییلی خوشرنگ.
نوش جونتون.