کیک پرتقال

سلام.

یه کیک خیلی خوشمزه با بافت خیلی خوب!

به خاطر آب پرتقال , کیک تون یه رنگ خیلی نازی هم می گیره!

کیک پرتقال با کیک انگلیسی پرتقالی تقریبا شبیه همن فقط کیک پرتقال رنده پوست پرتقال داره . البته دستورات خیلی زیادن, منظورم اون دستوراتی هس که من دارم .

 

مواد لازم :

تخم مرغ : 2 عدد

شکر : 1 پ

آرد : 2 پ

روغن : یک سوم پ

اب پرتقال : 1 پ

رنده پوست پرتقال : 1 ق م ( من 1 ق چ زدم )

بکینگ پودر : 1 ق م

وانیل : کمی

 

طرز تهیه :

 تخم مرغ , شکر و وانیل رو می زنیم تا رنگش روشن شه .

آب پرتقال و روغن رو اضافه می کنیم و می زنیم.

رنده پوست پرتقال هم اضافه می کنیم.

و در آخر آرد و بکینگ پودر 3 بار الک شده رو کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.

کف قالب رو کاغذ روغنی می ندازیم و مایه رو داخل قالب می ریزیم.

--- من یه پرتقال رو از وسط نصف کردم و داخلشو خالی کردم و کمی از مایع رو داخلش ریختم.

می ذاریم داخل فر از قبل روشن بوده با 180 درجه دما.

(بعد از 40 دقیقه, خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)

بعد از پخت گذاشتم سرد شد و یه دست خامه زدم (آستر کشی کردم ) و گذاشتم داخل یخچال و ژله نوشتاری درست کردم. اینم لینک ژله نوشتاری :

تزیین کیک تولد باژله نوشتاری

یه خورده خامه داخل قیف ریختم و روشو خط صاف انداختم و مرز مشخص کردم.

ژله نوشتاری هم رنگ نارنجی زدمو داخل قیف ریختم و داخل مرزها رو پر کردم.

بعد از تمام شدن کار با ژله , یه دور دیگه با خامه روی مرزها رفتم تا برجسته تر شه.

اینم کیک پرتقال داخل پوست پرتقال ! که مث خود کیک خوشمزه بود و اصلا تلخی پوست رو نگرفت به خودش.

اینم برش خورده کیک که واقعا خوش بافت و خوشمزه بود ! و البته خییییییییلی خوشرنگ.

 

نوش جونتون. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form