سلام.
کیک به شکل هندوانه برش خورده :
می خواستم کیک به شکل هندوانه درست کنم که متاسفانه خامم شل شد و خوب در نیومد!
بعدش پشیمون شدم که چرا اصلا با خامه کار کردم! کاش با ژله نوشتاری کار می کردم که به نظرم خیلی خوشگلتر می شد!
برای این کیک , اول اومدم کیک شیفون جان رو درست کردم ( فوق العاده پوک و خوشمزس ) : کیک شیفون
بعد از وسط به صورت عمودی نصف کردم ( برای اینکه دقیق در بیاد با خط کش علامت بزنین و بعد برش بزنین.)
روی لایه اولی کیک کمی عسل رقیق شده زدم و بعد هم خامه .( می تونین روی خامه موز ,گردو و ... هم بذارین )
لایه دومی رو , روی لایه اول گذاشتم و کل کیک رو یه دست خامه زدم. (زیاد وسواس به خرج ندادم چون قرار بود دوباره خامه کشی کنم) .
بعد گذاشتم داخل فریزر تا خودشو کمی بگیره.
با خلال دندون روش خط کشیدم که کجا کدوم رنگ رو بریزم. لایه اول از بیرون سبز, بعد سفید و بعد هم قرمز.
خامه رو فرم دادم و قسمت کردم و هر کدومو یه رنگ کردم , قرمز و سبز . ( من از خامه بسته بندی شده ی لوازم قنادی استفاده می کنم)
متاسفانه من اشتباه کردم و لایه اول رو قرمز زدم بجای سبز :( و بعد که خواستم درست کنم خیلی بد شد ! هم وقتم گرفته شد , هم خامه شل شد ...
خلاصه ... لایه بیرونی رو سبز کردم و با پالت سعی کردم مرتبش کنم.
و بعد لایه وسط رو خامه سفید زدم ( که فقط خامه رو داخل قیف معمولی ریختم و سرشو برش دادم و ریختم. )
و بعد برای لایه درونی هم خامه ی قرمز رنگ.
و بعد هم گذاشتم فریزر(چون خیلی شل شده بود.)
زمانی که می خواستم بیارمش , شکلات چیپسی روش گذاشتم. (زودتر نذارین چون شکلات باز میشه و رنگ پس می ده)
طعمش که عالی بود بخاطر اینکه کیک شیفون رو انتخاب کرده بودم اما از ظاهرش راضی نبودم و حتی نمی خواستم بذارمش ولی گفتم شاید ایده ای باشه براتون.
نوش جونتون.