سلام.
داشتم فک می کردم به آشپزی و اینکه قرار بود یه چیزی درست کنم سبز رنگ که نمی خواستم با رنگ باشه و می خواستم طبیعی باشه. اسفناج مد نظرم بود اما می خواستم بشه همه ی فصول درستش کرد , که یه باره به ذهنم رسید اسفناج رو خشک کنم و از پودرش استفاده کنم .
راستش اصلا تا حالا چیزی به اسم پودر اسفناج نشنیده بودم اما الان که سرچ کردم دیدم حاضری شو می فروشن!
و هنوز پیدا نکردم که کسی با پودر اسفناج چیزی درست کنه! همه با خود اسفناج درست کردن.
حالا شما فعلا تا اسفناج هس , این خوشگلا رو درست کنین که کم کم دستوراشو بذارم.
کاری هم نداره! مث باقی سبزی های دیگه س.
اسفناج رو پاک کنین و خوب بشورین. من فقط از برگ های اسفناج استفاده کردم و ساقه ها رو قاطی اسفناج های دیگه برای آش کردم. ( ساقه هاش پر آب و خاصیت داره, بیرون نریزین)
بعد از شستن بذارین آبش کشیده بشه و روی پارچه تمیزی پهنش کنین, تا خشک شه.
--- جلوی آفتاب اصلا نذارین ! چون رنگشو سیاه می کنه!
بعد از خشک شدن هم , داخل آسیاب بریزین و پودرش کنین.
چون قرار از این پودر داخل خوشمزه ها استفاده کنیم پس بهتر الک شه.
الک کنین و داخل شیشه تمیز نگه دارین. تاریخ هم روش بزنین.
خوشمزه های مرتبط با پودر اسفناج :