کیک اسفناج با پودر اسفناج

سلام.

کیک اسفناج با پودر اسفناج خانگی برای اولین بار در ایران و خاورمیانه :)

واقعا ذوقی شدم وقتی اینو درست کردم آخه بافت و مزش عالی شده بود! ( مزش اصلا طعم اسفناج نمی داد! مث کیک اسفناج )

 

 دستورشم ابداعی اینجانب می باشد :) یعنی در اصل دستورش همون دستور کیک اسفناج هس ولی چون اونجا اسفناج بود و این جا پودر , یه خورده مواد و کم و زیاد کردم که همون طور که می بینین بافتش واقعا عالی شده.

مواد لازم :

تخم مرغ : 3 عدد

شکر : 1 پ

روغن مایع : نصف پ

آرد : یک و نیم پ

بکینگ پودر : یک و نیم ق چ

شیر : نصف پ

پودر اسفناج : 1 ق غ

وانیل : یک هشتم ق چ

 

طرز تهیه :

عکس ها مربوط به نصف مواد هست.

تخم مرغ , شکر و وانیل رو می زنیم تا خوب پف کنه و کشدار بشه.

روغن مایع و شیر رو اضافه می کنیم و می زنیم.

آرد , بکینگ پودر و پودر اسفناج رو سه بار الک و کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.

می ریزیم داخل قالب چرب و آرد پاشی شده .

می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما به مدت 45 الی یک ساعت. ( بستگی به فرتون داره , بعد از 40 دقیقه , خلال دندون داخلش بزنین, اگه چیزی بهش نچسبه یعنی آمادس)

من قبلا هم از کیک اسفناج تعریف کرده بودم که چقد خوب و عزیز! اینم مث اون با این تفاوت که اینو چون خودم کشف کردم بسیـــــــــــار به نظرم عزیزتر :)

خوبی این کیک ( با پودر اسفناج ) اینه که هر موقع سال که دوست داشتین می تونین درست کنین . مخصوصا زمانی که کیک سبز نیاز دارینو دوست ندارین رنگ سبز استفاده کنین.

یه چیز دیگه! درست کردنش از کیک اسفناج هم راحت تر ! چون با پودر :)

اگه این پست به دردتون خورد و درست کردین , خیلی ممنون می شم فاتحه ای یا صلواتی برای پدرم بفرستین.

ممنونم.

دیدگاه‌ها   

+1 #1 من 1395-12-12 17:00
من همین دستور با نصف روغن دستور درست کردن خوبم شد راستی اسفناج 90% اب هست پس میشه بدون اسفناج یا با پودر اسفناج درس کرد و دستور تغیری نمی خواهد
-----------------------
پاسخ:
عزیزم لطفا اول امتحان کنین بعد اینقد مطمئن در موردش بگین! هر موردی از کیک که حذف کنین بافت کیک بهم می ریزه !
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form