سلام.
کیک اسفناج با پودر اسفناج خانگی برای اولین بار در ایران و خاورمیانه :)
واقعا ذوقی شدم وقتی اینو درست کردم آخه بافت و مزش عالی شده بود! ( مزش اصلا طعم اسفناج نمی داد! مث کیک اسفناج )
دستورشم ابداعی اینجانب می باشد :) یعنی در اصل دستورش همون دستور کیک اسفناج هس ولی چون اونجا اسفناج بود و این جا پودر , یه خورده مواد و کم و زیاد کردم که همون طور که می بینین بافتش واقعا عالی شده.
مواد لازم :
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 1 پ
روغن مایع : نصف پ
آرد : یک و نیم پ
بکینگ پودر : یک و نیم ق چ
شیر : نصف پ
پودر اسفناج : 1 ق غ
وانیل : یک هشتم ق چ
طرز تهیه :
عکس ها مربوط به نصف مواد هست.
تخم مرغ , شکر و وانیل رو می زنیم تا خوب پف کنه و کشدار بشه.
روغن مایع و شیر رو اضافه می کنیم و می زنیم.
آرد , بکینگ پودر و پودر اسفناج رو سه بار الک و کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.
می ریزیم داخل قالب چرب و آرد پاشی شده .
می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما به مدت 45 الی یک ساعت. ( بستگی به فرتون داره , بعد از 40 دقیقه , خلال دندون داخلش بزنین, اگه چیزی بهش نچسبه یعنی آمادس)
من قبلا هم از کیک اسفناج تعریف کرده بودم که چقد خوب و عزیز! اینم مث اون با این تفاوت که اینو چون خودم کشف کردم بسیـــــــــــار به نظرم عزیزتر :)
خوبی این کیک ( با پودر اسفناج ) اینه که هر موقع سال که دوست داشتین می تونین درست کنین . مخصوصا زمانی که کیک سبز نیاز دارینو دوست ندارین رنگ سبز استفاده کنین.
یه چیز دیگه! درست کردنش از کیک اسفناج هم راحت تر ! چون با پودر :)
اگه این پست به دردتون خورد و درست کردین , خیلی ممنون می شم فاتحه ای یا صلواتی برای پدرم بفرستین.
ممنونم.
دیدگاهها
-----------------------
پاسخ:
عزیزم لطفا اول امتحان کنین بعد اینقد مطمئن در موردش بگین! هر موردی از کیک که حذف کنین بافت کیک بهم می ریزه !
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا