سلام.
زرشکو می شه تو خونه خودمون خشک کنیم و اصلا و ابدا با بیرون تفاوتی نداره! نه از لحاظ رنگ , نه مزه و نه هیچ چیز دیگه!
فقط چون قرار تو خونه خشک بشه , یه خورده زمان می بره.
زرشک رو به روشی که گفته شده, پاک کنین و بشورین تا تمیز شه. آب زرشک
بعد بریزین داخل آبکش و وقتی که دیدین آبش گرفته شده , رو یه پارچه تمیز پهن کنین تا خشک شه. داخل محیط خونه!
من بعد از اینکه آبش رفت , روی پارچه تمیز پهن می کنم تا نمش هم گرفته شه (چند ساعت بیشتر طول نمیکشه)
و بعد می ریزیم رو سینی و می ذارم زیر بخاری تا خشک شه.
من که زیر بخاری گذاشتم , 7 روز طول کشید تا خشک شد.
می تونین بیرون جلوی سایه هم بذارین تا خشک شه.مامانم این روش رو بیشتر قبول دارن چون می گن هوا بهش می خوره .
من یه مقداری هم تو سبد , جلوی سایه رو تراس گذاشتم ولی هنوز خشک نشدن .بیرون زمان خشک شدنش بیشتر!
خشک بشن, از اونم عکس می ذارم و تفاوت شو می گم انشاالله.
چه تو خونه گذاشتین چه بیرون از خونه ( جلوی سایه!!) هر روز زیرو روش کنین.
--- زرشک اگه آفتاب ببینه رنگش عوض می شه!
وقتی زیرو رو می کنین , می بینین که بهم می چسبه. تا جایی که می تونین از هم باز کنین ولی نگران نباشین چون خشک می شن.
بعد از اینکه کامل خشک شدن , یه آب بشورین و بذارین تا آبش بره و خشک شه تا گردو خاکش گرفته شه. ( یه شب تا صبح کامل خشک میشه. نگران خشک شدن این مرحله نباشین. ضمنا دونه های بهم چسبیده هم از هم جدا میشن)
و بعد هم بریزین داخل ظرف و بذارین فریزر.داخل فریزر رنگش بهتر حفظ میشه و از طرفـــــی اگه!!! بعضی دونه هاش کامل خشک نشده باشن , تو محیط بیرون یا حتی یخچال , ممکنه کپک بزنه اما داخل فریزردیگه این اتفاق نمیوفته!
و هر دفعه که لازم داشتین می تونین بردارین و استفاده کنین . بدون شستن!!!
اینم فرقش با زرشک بیرون. حدس بزنین کدومش خونگیه؟! :)
سمت راستی بازاریه و سمت چپی حاصل دسترنج اینجانب می باشد.
علاوه بر اینکه خیلی به صرفه هس , تازه س و می دونین چی دارین می خورین!
نوش جونتون.
مطالب مرتبط با زرشک :