آموزش خمیر چینی( فوق العاده عالی)

سلام.

یه عکسی دیدم که شدیدا عااااااااااااااشق خیمر چینی شدم و تصمیم گرفتم برم دنبالش. ولی خدایی کلی سایت دیدم و کلی تحقیق کردم هر کسی یه چیزی گفته بود و یه دستوری داده بود و جالب اینجاست که یکی که دستوری رو گفته بود , بعد از اون چند نفری گفته بودند که نه این دستور به درد نمی خوره و .... خلاصه کلی گیج شدم.

اما همچنان به تحقیقاتم ادامه دادم. :)

و نتیجه کار چیزی شد که الان می خوام براتون بنویسم. دفعه اول خمیر درست کردم و شد مثل سنگ! و وقتی اشتباه کارمو فهمیدم دوباره درست کردم که شد عاااااااااااااالی!

خب بریم سراغ مواد اولیه:

 نشاسته ذرت : 1 پ ( نشاسته ذرت رو از خرازی ها باید تهیه کنین , این نشاسته با نشاسته ذرت قنادی فرق می کنه!!!)

چسب چوب شمال ( که اثری ازش باقی نمونه) :1 پ

گلیسیرین : 1 ق غ ( اینم از خرازی ها بگیرین)

کرم مرطوب کننده یا وازلین: 1 ق غ

طرز تهیه:

یک پ نشاسته رو توی ظرف یکبار مصرف می ریزیم.همون پیمانه ای که استفاده می کنیم رو با یه خورده گلیسیرین چرب می کنیم و داخلش چسب چوب می ریزیم و به ظرف مون اضاه می کنیم.(با گلیسیرین چرب می کنیم به این دلیل هس که چسب راحت تر از لیوان بریزه. می تونین از لیوان یه بار مصرف استفاده کنین.)

حالا 1 ق غ گلیسیرین و 1 ق غ وازلین یا کرم مرطوب کننده هم اضافه می کنیم.

اینا رو خوب مخلوط می کنیم.(تقریبا تا اینجا یه خورده شل هست)

خب تا اینجا خمیرمون آماده شده حالا باید بره برای پخت.

اون روشی که من استفاده کردم "آب جوش " هست :)  خب آخه تابه تفلون نداشتم. :(

یه قابلمه آب می ذاریم که به جوش بیاد.

2 تا پلاستیک محکم آماده می کنیم.( من از پلاستیک تمیز میوه استفاده کردم)

یکی از نایلون ها رو چرب می کنیم با همون وازلین. و مواد رو داخلش می ریزیم و پخشش می کنیم.شبیه مستطیل مانند (مثل گوشت چرخ کرده که داخل پلاستیک می ذاریم :) ) و در پلاستیک رو محکم گره می زنیم.

حالا این پلاستیک که درشو محکم بستیم رو می ذاریم داخل پلاستیک دومی و در اونم محکم می بندیم.

حالا مرحله حساس!!!

پلاستیک خمیر رو که آماده کردیم رو می ذاریم داخل قابلمه که آبش داره می جوشه.

2 دقیقه میذاریم یه طرفش پخته شه و بعد اون طرفشو می ذاریم 2 دقیقه بمونه. البته این 2 دقیقه در صورتی هست که خمیرتون ضخیم شده (قطر 1-2 س ) . من خودم چون نصف پ درست کردم  کمتر از 1 دقیقه گذاشتم.

حالا بعد از اینکه هر دو طرف رو گذاشتین پخته شد , پلاستیک رو از آب در بیارین , پلاستیک اولی هم از دومی خارج کنین , حالا از روی پلاستیک , با دست خمیر تونو جابجا کنین(ورز می دیم) تا قسمت های خام بیاد بیرون.

دوباره بذارین داخل پلاستیک دوم و درشو محکم ببندین و بذارین تو قابلمه. دوباره هر طرفشو یه کم بذارین تو آب بمونه.

حالا خمیر رو از پلاستیک دوم و اول در میاریم.یه خورده با دست ورز می دیم( این مرحله دست تون می سوزه :) )

***** دست تونو با وازلین چرب کنین بعد ورز بدیم.

***** اگه خمیرتون سفت بود یعنی خیلی پخته و این دیگه به درد نمی خوره! ( مث خمیر اول من )

***** خمیر باید یه حالت نرم داشته باشه.

بعد خمیر رو می  ذاریم لای یه دستمال تمیز تا گرماش گرفته شه. و بعد می ذاریم داخل پلاستیک فریزر که با وازلین چرب شده و می ذاریم تو دمای اتاق تا استراحت کنه.

بعد از چند ساعت استراحت خمیر( که همه جا نوشته بود 24 ساعت ولی من 1 ساعت گذاشتم استراحت کنه ) می تونین خمیرتونو رنگ کنین و ازش استفاده کنین.

رنگ هم از رنگ کیمیا می تونین استفاده کنین که تو کارتون برق خاصی می ندازه.

البته یه اعترافی می کنم و اونم اینکه من خودم از رنگ اکرولیک استفاده کردم:)

اینم از اولین نمونه هنر من در زمینه خمیر چینی:)

لینک مراحلشم اینجا گذاشتم

موفق باشین.

 شما هم اگه عروسکی درست کردین بفرستین تا با نام خودتون اینجا بذارم.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form