سلام.
این خیارشورها رو دو سال پیش درست کردم و قرار بود همون موقع بذارم ولی نشد...
بسیار ترد و خوشمزه و لذیذ.
مواد اولیه :
خیار : یک کیلو
سیر : یک بته
شوید و ترخون : یک دسته ی کوچک
نخود خام : نیم پ(من کمتر استفاده کردم)
سرکه : نیم پ
نمک : یک چهارم پ
آب : یک لیتر (4 پ)
طرز تهیه :
برای خیارشور بهتر از خیار ریز پاییز استفاده کنیم.
خیار و سبزی رو می شوریم و می ذاریم آبش کشیده بشه.(نباید آبی داشته باشه)
بعد با چنگال چند جای هر خیارو سوراخ می کنیم.
نمک و سرکه و آب رو داخل ظرفی با هم مخلوط می کنیم و می ذاریم روی حرارت زیاد تا به جوش بیاد و بعد حرارت رو کم می کنیم و اجازه می دیم تا 20 دقیقه بجوشه.
برمیداریم و میذاریم تا ولرم شه.
خیارها رو داخل ظرف شیشه ای تمیز و خشک میچینیم و سبزی و سیر و نخود رو لابه لای خیارها می ذاریم.
آب و سرکه ای که قبلا آماده کردیمو روی خیارها میریزیم.در ظرف رو می بندیم.
تاریخ می زنیم و می ذاریمشون جای خنک و بعد از 3 ماه میتونیم نوش جان کنیم.
--- من رو تراسم گذاشتم, قسمتی که آفتاب نمیزنه.
خیلی ترد و خوشمزه س.
نوش جونتون.