سلام.
یه ترشی دیگه از همونایی که فک می کردم من در آوردیه :) وجود داره به اسم " ترشی لیمو ترش"
این ترشی خییییییلی خوشمزه و آسونه!
ببخشید عکس تو ظرف ریخته شده ازش نداشتم :)
این ترشی یه ترشی پر فلفل هس !
راستش ماجرا از اون جا شروع شد که در حین بازار گردی یه مقدار کم لیمو ترش گرفتم.
چند وقتی تو خونه بود و هیچ استفاده ای نکردم . دلم براشون سوخت و تصمیم گرفتم ترشی باهاشون درست کنم.
این ترشی از این ترشی هایی نیس که بشه با هر غذایی بخوریم! یعنی شاید هم بشه , سلیقه ایه! اما به نظرم برای مرغ و کباب و مخصوصااااااا ماهی هس.
خییییییییییییییلی با ماهی و مرغ می چسبه!
و اما طرز تهیه :
لیمو ترشا رو خوب بشورین , برش بزنین و دونه هاشو در بیارین.( قسمت دونه در آوردن یه قسمت پر زحمت)
لیمو ها رو داخل شیشه تمیز و خشک بریزین .
2-3 حبه سیر هم برش بزنین و بندازین داخل شیشه.
فلفل سبز تند هم بندازین داخل شیشه.
کمی نمک و فلفل قرمز هم اضافه می کنیم.
هر چی مقدار فلفل تون زیاد باشه خوشمزه تر میشه.
خلاصه هم رو می ریزیم داخل شیشه!
و روشو آبلیمو میریزیم تا روی لیمو ها رو بگیره و درشو محکم می بندیم و می ذاریم داخل یخچال.
این ترشی بعد از 2-3 هفته قابل خوردنه. ولی هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه.
حتما درست کنین که خییییییلی خوشمزه میشه.
نوش جونتون.