مواد لازم :
نشاسته : 1 ق غ
آب : 2 پ
شکر : 2 ق غ
گلاب : کمی
طرز تهیه:
1- نشاسته رو با یه لیوان آب سرد خوب حل می کنیم. که به صورت گلوله ای نباشه.
2- یک لیوان آب باقی مونده و شکر رو اضافه می کنیم و می ذاریم روی شعله متوسط و مدام هم می زنیم تا گلوله ای شکل نشه.
3- زمانی که غلیظ شد و به اصطلاح جا افتاد , گلاب رو اضافه می کنیم. و بعد از 3-4 دقیقه شعله گاز رو خاموش می کنیم و سریع داخل ظرف مورد نظر می ریزیم.
این یکی از دسرهای خیلی خوشمزه ماه رمضون هست.
اگه شکرش کم بود بیشترش کنین! برای من همین اندازه شکر خوبه!
نوش جان.