پودینگ موز

سلام.

یه پودینگ خیلی خوشمزه و راحت درست کردم به نام " پودینگ موز" البته اصلش پودینگ موز و گردو بود که به علت فراموشی اینجانب تبدیل شد به پودینگ موز !

واقعا خوشمزه س . حتما درست کنین. مخصوصا الان که فصل گرماست و ماه رمضون نزدیکه!

 

مواد لازم :

نشاسته ذرت : 1 پ ( همون نشاسته معمولی خودمون , همونی که سفید رنگ و اگه از روی پلاستیک دست بزنیم صدای قرچ قرچ می ده!)

شیر : 7 پ

شکر : 1 پ

گلاب : نصف پ

موز : 2 عدد ( ولی 2 تا کمه! شما 4 تا بریزین!)

وانیل : نصف ق چ

طرز تهیه :

من چون نشاسته ای که تو خونه داشتم یک چهارم پ بود , مجبور شدم با یک چهارم مواد درست کنم.

نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کنین و بعد شیر رو اضافه کنین و با قاشق خوب مخلوط کنین.

بعد روی حرارت کم بذارین! تاکید می کنم که حتما حرارت کم!!!! وگرنه خیلی زود گلوله ای شکل میشه.

وقتی غلیظ شد , گلاب و وانیل رو هم اضافه کنین و سریع هم بزنین.

وقتی دیدین غلظتش دیگه مناسبه موزها رو رنده و اضافه کنین. من برای یک چهارم دستور یک دونه موز ریختم که عالی شد.

من موز رو رنده نکردم با چنگال له کردم! آخه رنده زمان می برد . یعنی منظورم اینکه اگه از قبل بخوای آماده کنی که  سیاه میشه , اگه همون لحظه بخوای رنده کنی , نشاسته ته میگیره. تنها راه حل اینکه , یک نیروی کمکی داشته باشین یا مث من سه سوته با چنگال له کنین.

و بعد هم می زنین و بعد چند دقیقه زیر گاز رو خاموش می کنین.

دقت کنین که پودینگ تون نباید زیادی غلیظ شه!

بعد بریزین تو ظرف سرو و نوش جون کنین.

می تونین رنگی رنگی هم درست کنین. یعنی اول سفید رو بریزین و بعد یه خورده کاکائو به پودینگ تون اضافه کنین و مخلوط کنین و داخل ظرف سروتون بریزی و بعد هم زعفرونی و ...

خیییییلی خوشمزه س . حتما درست کنین.

 

دیدگاه‌ها   

+1 #1 زیبا 1395-12-22 05:00
:lol: :lol: خخخخخ درود صبحتون طلایی... خیلی جالب بود توضیحاتون و من همین الان شروع کردم به درست کردن... موفق باشید
--------------------------
پاسخ:
خواهش می کنم عزیزم.
موفق باشین.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form