سلام.
یه پودینگ خیلی خوشمزه و راحت درست کردم به نام " پودینگ موز" البته اصلش پودینگ موز و گردو بود که به علت فراموشی اینجانب تبدیل شد به پودینگ موز !
واقعا خوشمزه س . حتما درست کنین. مخصوصا الان که فصل گرماست و ماه رمضون نزدیکه!
مواد لازم :
نشاسته ذرت : 1 پ ( همون نشاسته معمولی خودمون , همونی که سفید رنگ و اگه از روی پلاستیک دست بزنیم صدای قرچ قرچ می ده!)
شیر : 7 پ
شکر : 1 پ
گلاب : نصف پ
موز : 2 عدد ( ولی 2 تا کمه! شما 4 تا بریزین!)
وانیل : نصف ق چ
طرز تهیه :
من چون نشاسته ای که تو خونه داشتم یک چهارم پ بود , مجبور شدم با یک چهارم مواد درست کنم.
نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کنین و بعد شیر رو اضافه کنین و با قاشق خوب مخلوط کنین.
بعد روی حرارت کم بذارین! تاکید می کنم که حتما حرارت کم!!!! وگرنه خیلی زود گلوله ای شکل میشه.
وقتی غلیظ شد , گلاب و وانیل رو هم اضافه کنین و سریع هم بزنین.
وقتی دیدین غلظتش دیگه مناسبه موزها رو رنده و اضافه کنین. من برای یک چهارم دستور یک دونه موز ریختم که عالی شد.
من موز رو رنده نکردم با چنگال له کردم! آخه رنده زمان می برد . یعنی منظورم اینکه اگه از قبل بخوای آماده کنی که سیاه میشه , اگه همون لحظه بخوای رنده کنی , نشاسته ته میگیره. تنها راه حل اینکه , یک نیروی کمکی داشته باشین یا مث من سه سوته با چنگال له کنین.
و بعد هم می زنین و بعد چند دقیقه زیر گاز رو خاموش می کنین.
دقت کنین که پودینگ تون نباید زیادی غلیظ شه!
بعد بریزین تو ظرف سرو و نوش جون کنین.
می تونین رنگی رنگی هم درست کنین. یعنی اول سفید رو بریزین و بعد یه خورده کاکائو به پودینگ تون اضافه کنین و مخلوط کنین و داخل ظرف سروتون بریزی و بعد هم زعفرونی و ...
خیییییلی خوشمزه س . حتما درست کنین.
دیدگاهها
--------------------------
پاسخ:
خواهش می کنم عزیزم.
موفق باشین.
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا