سلام.
یه دسر خییییییییییییییییلی لذیذ و خوشمزه. دسر موزاییکی یا خرده شیشه.
شکل قشنگی داره و مزه خیلی قشنگتر و البته به همون اندازه هم زحمت قشنگ :) ( من چون با بچه کوچیک درست کردم و کلی کار دیگه هم داشتم , شاید برای همین برام زحمت داشت!)
خب بریم سراغ مواد و طرز تهیه تا پسری بیدار نشده!
مواد لازم :
پودر ژله هر چند تا رنگی که دوست دارین. (من 4 تا رنگ گرفتم.پرتقال, موز, انگور , توت فرنگی)
برای اون قسمت سفید رنگ هم یا همون دسر پایه:
شیر : 3 پ
شکر : سه چهارم پ
خامه : 100 گرم
وانیل : 1 ق چ
پودر ژلاتین : 25 گرم
خب حالا طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم. یعنی از هر بسته پودر ژله , نصف شو استفاده کردم و دسر پایه هم با نصف مواد درست کردم.که در مجموع یه ظرف پیرکس شد.
خب اول ژله ها و با یه لیوان اب جوش خوب حل کنین و روی بخار کتری بذاین تا شفاف شه. دیگه نیازی به اب سرد نیس!همون یک پ آب جوش کافیه چون می خوایم ژله سفتی داشته باشیم. ( من چون با نصف بسته درست کردم , نصف پیمانه هم اب جوش ریختم)
بعد که یکمی از داغی افتاد گذاشتم داخل یخچال تا خوب خودشو بگیره.
وقتی ژله ها بست به صورت مربع های کوچیک برش دادم و ریختم داخل ظرف بزرگتر (پیرکس)
گذاشتم داخل یخچال و شروع کردم به درست کردن قسمت سفید رنگ یا همون دسر پایه!
شیر و شکر رو روی حرارت بذارین تا شکر حل شه و بعد گاز رو خاموش کنین و بذارین یه کنار تا کامــــلا خنک شه!!!!! (حالا زیاد خنک هم نمیخواد بشه ولی ولرم مایل به سردی باشه :)
وقتی مخلوط شیر و شکرمون سرد شد , خامه و وانیل رو اضافه کنین.
و بعد پودر ژلاتین رو با 5 ق غ آب سرد مخلوط کنین و بن ماری تا شفاف شه.
حالا ژلاتین رو به مخلوط شیر و خامه اضافه می کنیم. دمای ژلاتین با شیر باید یکی باشه وگرنه می بره.
خب حالا....
همین دسر پایه رو می ریزیم داخل ظرف ژله مون و می ذاریم داخل یخچال تا خوب خوب خودشو بگیره.
بعد از سفت شدن کامل, برش دادم و داخل ظرف چیدمشون.
حتما درست کنین چون خیلی خوشمزه ست.