مسقطی (موشکوفی)

سلام.

یه دسر خیلی خوشمزه برای ماه رمضون که سر بیشتر سفره ها هم پیدا میشه , مسقطی هست. 

خیلی خوشمزه ست. یعنی اگه دقت کنین موادش دقیقا همون "نشا " هس , فقط کره توش داره که باعث شده از اون حالت رقیق بودن در بیاد و سفت باشه.

مزش همون یعنی خوشمزه!

من دو رنگ درست کردم که نصف زعفرونام حروم شد ... می گم چرا؟

مواد لازم :

نشاسته : 1 پ سر خالی(من از پودرش استفاده کردم)

شکر : 1 و نیم پ ( من 1 پ ریختم و برای ما , شیرینیش اندازه بود!)

گلاب : 1 پ(من میزان گلاب رو کمتر ریختم چون بد جور گلابم بوی تند می ده , نیس خیلی اصل!!!!)

اب : 6 پ

کره : 50 گرم (من نصف کره ریختم و نصف روغن مایع )

رعفران : کمی

 

طرز تهیه:

نشاسته و آب رو با هم مخلوط می کنیم و می ذاریم روی حرارت کم و مدام هم می زنیم.

وقتی غلیظ شد , شکر رو اضافه می کنیم.

و بعد هم کره و گلاب رو اضافه می کنیم.

وقتی خوب غلیظ شد داخل ظرف می ریزیم و می ذاریم سرد شه.

اگه بخواین دو رنگ یا بیشتر کار کنین...

من نصف مایع رو داخل ظرف ریختم و گذاشتم تا خودشو گرفت و سرد شد. از طرفی در قابلمه رو گذاشتم تا اون نصفه دیگه سرد نشه.

زیاد لازم نیس سرد سرد بشه ها!!! من جلوی کولر گذاشتم . زمانش یادم نیس!

وقتی خودشو گرفت , اون نصف دیگه که داخل قابلمه بود , زعفرون آب کرده داخلش ریختم .

از اونجایی که دوس ندارم چیزی حروم شه و اسراف شه , یه خورده چیزی تو ظرفم بود که احساس کردم اضافه شکری هس که قبلا آسیاب کردم و ریختم داخل قابلمه! نگو اونا شکر نبود و اضافه برنجی بود که تبدیل شده بود به آرد برنج :)

در همین جا بود که سریع با قاشق بر داشتم و همراه با برنجی که بر می داشتم , نصف زعفرون ها هم برداشته شد:(

خلاصه اینکه اون قسمت زعفرونی هم اضافه کردم به ظرفم و روش پودر پسته ریختم.

گذاشتم سرد شد و بعد از چند ساعتی که داخل یخچال بود , برش دادم که شد این :

دیگه شرمنده بابت عکس. 

این مطلب رو گذاشتم گفتم شاید به درد کسی بخوره :)

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form