سلام.
یه دسر خییییییییییییییلی خیییییییییییلی خوشمزه!
هم خیلی "آسونه" و هم خیلی خوشمزه.
مواد لازم :
شکر : یک چهارم پ
بیسکویت پتی بور : 2 بسته
شیر : نصف پ
کره : 50 گرم (میشه از روغن مایع هم استفاده کرد )
پودر کاکائو : چند ق غ (بسته به رنگ پودر کاکائو تون داره)
بادام و پسته خرد شده: اختیاری
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم.
پودر کاکائو و شکر رو با هم مخلوط کنین تا پودر کاکائو , گلوله ای شکل نباشه.
من کمتر از یک ق غ کاکائو ریختم. شما اندازه ای بریزین که رنگش , رنگ دلخواه تون باشه.
کره و شیر رو اضافه می کنیم و می ذاریم روی حرارت کم تا کره و شکر باز شه .بعد زیر شعله رو خاموش می کنیم و می ریزیم داخل ظرفی تا خنک شه.
داخل همون محیط آشپزخونه بذارین نه یخچال!
من به جای کره از روغن مایع استفاده کردم اما مطمئنما کره خیلی بهتر میشه.
بیسکویت مونو خرد می کنیم نه در حدی که پودر بشه و نه حدی که درشت باشه.
این عکس زیر رو ببینین! از این ریزتر باشه!
وقتی مایع سرد شد!!! عجله نکنین بذارین کامل خنک شه! بعد بیسکویت های خرد شده رو بهش اضافه می کنیم و "خوب" مخلوط می کنیم.
بادام و پسته خرد شده هم اضافه کنین که من اضافه نکردم :)
یه پلاستیک فریزر رو باز می کنیم از وسط و مایع رو به صورت رولی داخلش می ریزیم و رولش می کنیم.
اینجا رو می تونین کامل با دست شکل بدین و درست درمون رولش کنین:)
می ذاریم چند ساعتی داخل فریزر استراحت کنه. من 2 ساعت گذاشتم. شما هم سعی کنین کمتر از 2 ساعت نشه.
بعد از نایلون در میاریم و یه راست می ندازیم داخل پودر نارگیل و می غلطونیمش تا همش یه دست نارگیلی شه و بعد برش میدیم.
من فراموش کردم داخل پودر نارگیل بندازم و وقتی برش دادم روش ریختم!
و بعد هم نوش جونتون می کنین.
یه نکته!
این دسر خوشمزه رو داخل قالب هم درست می کنن چون ناسلامتی اسمش کیک ! ولی خب به نظرم به قالب می چسبه! امتحان نکردم ام فک می کنم!!! حالا اگه درست کردین داخل قالب کمری درست کنین که نیازی به در آودنش نباشه.
انشاالله داخل قالب هم امتحان میکنم و خبرشو می دم.اگه شما داخل قالب امتحان کردین , خوشحال می شم تجربه تونو بدونم.
راستی اسم دیگه این دسر خوشمزه , کالباس شکلاتی هست :)
موفق باشین و التماس دعا.