سلام.
کاچی یک دسر خییییییییلی مقوی و خوشمزه هس که تا جایی که من می دونم "بیشتر" برای خانمایی که زابمان کردن درست می کنن. یعنی حداقل برای ما که اینطوریه!
من عااااااااااااااشق کاچیم. مامانم یکی از کسایی هستن که کاچی هاشون عاااااااااااالی میشه. همیشه وقتی برای خواهرام ( موقع زایمان) درست می کردن , منم پایه می شدم و می خوردم. انشاالله برای نوه های بعدی :)
مواد لازم :
آرد گندم : 1 پ
شکر : 2 پ ( من همین مقدار , نبات خرد شده می ریزم)
گلاب : نیم پ
کره : 1-2 ق غ
روغن : یک چهارم پ
زعفران : اندکی
آب داغ: 5 پ
چهار زیره : 1 ق م (اختیاری)
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم.
شکر و گلاب رو داخل آب داغ می ریزیم و کمی روی حرارت می ذاریم تا شکر باز شه.و بعد کنار می ذاریم.( من بجای شکر از نبات استفاده می کنم)
ارد و روغن(روغن زرد) رو داخل تابه روی حرارت کم می ذاریم تا رنگ طلایی بگیره.(من زیاد نمی ذارم رنگش عوض شه)
کره رو اضافه می کنیم و هم می زنیم. ( من کره رو حذف می کنم و در عوض به مقدار روغن زردم اضافه می کنم همون ابتدا)
و بعد هم شیره رو " کم کم " و با احتیاط اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاچی صاف و یکدست شه.
زعفران دم کرده هم بهش اضافه می کنیم.
چهارزیره رو اضافه می کنیم(من الک کردم). چهار زیره داخل دستور نبود ولی از مامانم یاد گرفتم و می ریزم. اصلا بدون چهار زیره صفایی نداره!
می ذاریم 15-20 دقیقه روی حرارت کم بمونه تا به روغن بشینه.
کاچی باید کمی شل باشه طوری که از قاشق بریزه.اگه سفت بود کمی بهش آب جوش اصافه کنین.
و بعد هم داخل ظرف بریزین و نوش جونتون کنین.
--- با نصف مواد دو تا ازین کاسه های کوچیک شد.
کاچی خیییییییییییییییییلی لذیذ. هر چی بگم کم گفتم .
نوش جونتون.