برفی ِ نارگیل (دسر هندی)

سلام.

یه دسر خیلی خوشمزه به اسم برفی ِ نارگیل! با همون براده های نارگیلی که خودمون درست کرده بودیم : براده ی نارگیل

 

مواد لازم :

براده ی نارگیل : 1 پ

شکر : 1 پ ( ولی خیلی زیاد! )

شیر : 3 پ

کره : 10 گرم

پودر پسته : تزیین

 

طرز تهیه : 

من با نصف مواد درست کردم.

کره رو داخل تابه و روی حرارت ملایم آب می کنیم .

شیر و شکرو اضافه می کنیم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا شکر حل شه.

بعد از اینکه 10 دقیقه جوشید , براده های نارگیل رو اضافه می کنیم.( من پودر قند ریختم به جای شکر و همون ابتدا براده ی نارگیل رو ریختم )

مدام هم می زنیم تا مایه به صورت خمیری شکل در بیاد.

وقتی خمیری شکل شد, یه خورده رو داخل یه بشقاب بریزین و اجازه بدین تا سرد شه . بعد با انگشت بمالید اگه لوله شد و به بشقاب نچسبید یعنی آمادس!

--- وقتی دیدین خمیری شکل داره میشه, حرارت رو کم کنین چون کناره های تابه شروع می کنه به تغییر رنگ!!! 

 وقتی زیر تابه کم باشه و مدام هم بزنین خود خمیر جمع می شه و دیگه به تابه نمی چسبه!

بعد از آماده شدن داخل ظرف بریزین و روشو با پودر پسته تزیین کنین و بذارین تا سرد شه.

و بعد هم به صورت لوزی شکل برش بزنین.

برای من چون کم شد , داخل یه ظرف کوچیک پلاستیکی ریختم:

و نتیجه هم شد این :

یه دسر خیلی خوشمزه و جدید!

حتما درست کنین. فقط شکرشو کمتر بریزین حتماااااااا

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form