سلام.
یه دسر خیلی خوشمزه به اسم برفی ِ نارگیل! با همون براده های نارگیلی که خودمون درست کرده بودیم : براده ی نارگیل
مواد لازم :
براده ی نارگیل : 1 پ
شکر : 1 پ ( ولی خیلی زیاد! )
شیر : 3 پ
کره : 10 گرم
پودر پسته : تزیین
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم.
کره رو داخل تابه و روی حرارت ملایم آب می کنیم .
شیر و شکرو اضافه می کنیم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا شکر حل شه.
بعد از اینکه 10 دقیقه جوشید , براده های نارگیل رو اضافه می کنیم.( من پودر قند ریختم به جای شکر و همون ابتدا براده ی نارگیل رو ریختم )
مدام هم می زنیم تا مایه به صورت خمیری شکل در بیاد.
وقتی خمیری شکل شد, یه خورده رو داخل یه بشقاب بریزین و اجازه بدین تا سرد شه . بعد با انگشت بمالید اگه لوله شد و به بشقاب نچسبید یعنی آمادس!
--- وقتی دیدین خمیری شکل داره میشه, حرارت رو کم کنین چون کناره های تابه شروع می کنه به تغییر رنگ!!!
وقتی زیر تابه کم باشه و مدام هم بزنین خود خمیر جمع می شه و دیگه به تابه نمی چسبه!
بعد از آماده شدن داخل ظرف بریزین و روشو با پودر پسته تزیین کنین و بذارین تا سرد شه.
و بعد هم به صورت لوزی شکل برش بزنین.
برای من چون کم شد , داخل یه ظرف کوچیک پلاستیکی ریختم:
و نتیجه هم شد این :
یه دسر خیلی خوشمزه و جدید!
حتما درست کنین. فقط شکرشو کمتر بریزین حتماااااااا
نوش جونتون.