سلام.
رویخی یه خوردنی سرد و شیرین قدیمی هس که روی سینی های کوچیک روی یخ می ذاشتن و توی کوچه بازار می فروختن. برای همین هم اسمش " رویخی " شده!
به نظر من یه گزینه ی خیییییییلی خوبی هس برای اونایی که نمی خوان از شکر استفاده کنن یا دیابت و ... دارن. آخه این دسر خوشمزه اصلا شکر نداره !!!
تقریبا مث همون فرنی خودمونه اما بدون شکر و برای شیرین شدنش , شیره انگور جایگزین میشه.
مواد لازم :
آرد برنح: 3 ق غ
نشاسته : 1 ق غ
اب سرد : 3 پ
شیر : 2 پ
هل و گلاب : کمی
شیره انگور : تزیین
طرز تهیه:
آرد برنج و نشاسته رو داخل آب حل کنین و بعد صافی کنین.
روی حرارت کم بذارین و مدام هم بزنین.
--- بازم تاکید می کنم که اینجور چیزا رو حتما با حرارت کم بپزین.
وقتی حجم آب نصف شد , شیر رو اضافه می کنیم و بازم هم می زنیم تا غلیظ شه. طوری که اگه روی یه بشقاب سرد یه خورده بریزیم , زودی ببنده.
بعد داخل بشقاب تخت یه لایه نازک می ریزیم و روشو با هل , گلاب و شیره انگور به صورت مارپیچ تزیین می کنیم.
--- من هل و گلاب رو داخلش ریختم.
---بجای شیره می تونین هر شهد دیگه ای هم بریزین ولی صفاش به همون شیره انگور!
--- حتما یه لایه نازک بریزین داخل ظرف , که با اون مقدار شیره انگور شیرین شه.
من که واقعا خوشم اومد! البته ناگفته نماند که زمان می بره چون مدام باید پای گاز باشی.
ولی حتما درست کنین.
نوش جونتون.