شیر نارگیل

سلام.

یه دسر خیلی خوشمزه می خوام بگم که از دوست خوبم "فاطمه" جون یاد گرفتم و مربوط میشه به پاییز پارسال.شیر نارگیل با پودر نارگیل خونگی!

اینکه چرا تازه دارم این مطلب رو می ذارم به این خاطر هس که توی این دسر بسیار خوشمزه , نارگیل ها ته دسر باقی می مونن. من فک می کردم که یه جای کارم اشتباس برای همین منتطر بودم تا دقیقشو یاد بگیرم و بعد بذارم ولی چند وقت پیش از یه دوست خوب پرسیدم و گفت کلا این مدلیه!

برای همین هم با اعتماد به نفس کامل این دسر خوشمزه رو می ذارم :) تا شما هم درست کنین و لذت ببرین.

مواد لازم :

پودر ژلاتین : 2 ق غ

اب سرد : نصف پ

شیر : دو و نیم پ

شکر : نصف پ

پودر نارگیل : نصف پ

وانیل : یک چهارم ق چ

 

طرز تهیه :

پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط می کنیم و روی بخار کتری می ذاریم تا پودر ژلاتین حل شه .( روش بن ماری)

 شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت می ذاریم طوری که شیر نجوشه ولی گرم شه. قبل از جوشیدن حرارت رو خاموش می کنیم.

 پودر ژلاتین حل شده رو به شیر و شکر اضافه می کنیم. 

--- هر دو باید هم دما باشه!!!!!

وقتی کمی خنک شد , پودر نارگیل رو اضافه می کنیم , هم می زنیم و داخل قالب می ریزیم.( قالب رو "یه کوچولو" چرب کردم)

می ذاریم داخل یخچال تا زمانی که کامل ببنده.

توی عکس پایین , لایه زیری مشخصه که نارگیل هس! 

عکس مرحله ای گرفته بودم ولی متاسفانه گم شدن :(

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form