سلام.
یه دسر خیلی خوشمزه می خوام بگم که از دوست خوبم "فاطمه" جون یاد گرفتم و مربوط میشه به پاییز پارسال.شیر نارگیل با پودر نارگیل خونگی!
اینکه چرا تازه دارم این مطلب رو می ذارم به این خاطر هس که توی این دسر بسیار خوشمزه , نارگیل ها ته دسر باقی می مونن. من فک می کردم که یه جای کارم اشتباس برای همین منتطر بودم تا دقیقشو یاد بگیرم و بعد بذارم ولی چند وقت پیش از یه دوست خوب پرسیدم و گفت کلا این مدلیه!
برای همین هم با اعتماد به نفس کامل این دسر خوشمزه رو می ذارم :) تا شما هم درست کنین و لذت ببرین.
مواد لازم :
پودر ژلاتین : 2 ق غ
اب سرد : نصف پ
شیر : دو و نیم پ
شکر : نصف پ
پودر نارگیل : نصف پ
وانیل : یک چهارم ق چ
طرز تهیه :
پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط می کنیم و روی بخار کتری می ذاریم تا پودر ژلاتین حل شه .( روش بن ماری)
شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت می ذاریم طوری که شیر نجوشه ولی گرم شه. قبل از جوشیدن حرارت رو خاموش می کنیم.
پودر ژلاتین حل شده رو به شیر و شکر اضافه می کنیم.
--- هر دو باید هم دما باشه!!!!!
وقتی کمی خنک شد , پودر نارگیل رو اضافه می کنیم , هم می زنیم و داخل قالب می ریزیم.( قالب رو "یه کوچولو" چرب کردم)
می ذاریم داخل یخچال تا زمانی که کامل ببنده.
توی عکس پایین , لایه زیری مشخصه که نارگیل هس!
عکس مرحله ای گرفته بودم ولی متاسفانه گم شدن :(
نوش جونتون.