سلام.
یه دسر خیلی خوشمزه !
مواد لازم :
شیر : دو و نیم پ
شکر : 225 گرم (تقریبا یه خورده بیشتر از یک پ )
چوب دارچین : 2 تکه
میخک : 2-3 عدد
پودر ژلاتین : 4 ق چ
اب سرد : نصف پ سر خالی
خامه فرم گرفته : 300 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : یک چهارم ق چ
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم و همین یه دونه شد.
شیر , شکر , دارچین و میخک رو روی حرارت می ذاریم تا بجوش بیاد و شکر حل شه .
از روی حرارت بر میداریم تا خنک شه.
پودر ژلاتین رو روی آب می پاشیم و بعد روی بخار اب جوش قرار می دیم تا ژلاتین کاملا باز و شفاف شه.
ژلاتین حل شده رو به مخلوط شیر و شکر اضافه می کنیم.
مخلوط به دست اومده رو از صافی عبور می دیم و خامه رو بهش اضافه و مخلوط می کنیم.
تخم مرغ به همراه وانیل رو با همزن یا چنگال می زنیم و به مخلوط شیر و خامه اضافه می کنیم.
مایه به دست اومده رو یه بار دیگه از صافی عبور می دیم و داخل قالب می ریزیم و می ذاریم داخل یخچال تا ببنده.
و بعد از چند ساعت که کاملا بست و آماده شد :
--- اگه داخل فریزر بذارین مث بستنی میشه و کوچولوهاتون با اشتیاق می خورن :)
نوش جونتون.